Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μυστικά ομορφιάς από τον δερματολόγο των Καρντάσιαν

Μυστικά ομορφιάς από τον δερματολόγο των Καρντάσιαν

Οι κρέμες, το αντιηλιακό και η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων

Δέρμα ανίκητο στον χρόνο… Αυτό δεν είναι το ζητούμενο; Και τι πιο… ζητούμενο, από τα μυστικά που αποκαλύπτει  ο δερματολόγος των σταρ, Δρ. Χάρολντ Λάνσερ. Ο ίδιος, έδωσε στο φως, τις συμβουλές που δίνει στις λαμπερές πελάτισσες του-όλες οι Καρντάσιαν, η Βικτόρια Μπέκαμ και η Κέιτ Χάντσον είναι μερικές από αυτές-για να έχουν τέλεια επιδερμίδα.

«Όταν βλέπω για πρώτη φορά ασθενείς» λέει ο Δρ. Λάνσερ στην ιστοσελίδα των διασημοτήτων e-online «πάντα με ρωτούν για τη σωστή σειρά στην εφαρμογή των καλλυντικών περιποίησης. Το να εφαρμόζεις σωστά τα προϊόντα και με τη σωστή σειρά μεταφράζεται σε πιο εμφανή αποτελέσματα, μακροπρόθεσμα. Εάν χρησιμοποιείς ένα προϊόν και δεν βλέπεις τα αποτελέσματα, τα οποία ελπίζεις να δεις, τότε ενδέχεται να εφαρμόζεις τα προϊόντα περιποίησης σε ακατάλληλη ώρα και με λανθασμένη σειρά».

Αν λοιπόν στόχος είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της ηθοποιού Κέιτ Χάντσον τότε η πρωινή ρουτίνα περιποίησης θα πρέπει να περιλαμβάνει συγκεκριμένα βήματα.

«Συστήνω» λέει ο δερματολόγος των σταρ «πρώτα την εφαρμογή του πιο λεπτόρρευστου προϊόντος, όπως ένα σέρουμ. Μόλις απορροφηθεί πλήρως μπορείτε να βάλετε μια πιο βαριά κρέμα. Τα σέρουμ ακολουθούνται από τις κρέμες θεραπείες (για δισχρωμίες κτλ), μετά ακολουθεί η ενυδατική και το πιο σημαντικό, απλώνετε το αντηλιακό στο τέλος. Το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται οπωσδήποτε ακόμα και αν τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν δείκτη προστασίας. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, το αντηλιακό να προστατεύει τόσο από τις UVA όσο κι από τις UVB ακτίνες».