Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Monday-Monday! Αν η Δευτέρα σου «έπεσε» βαριά, δες 10 μανικιούρ για να πάει καλύτερα

Το Σαββατοκύριακο ήρθεΠέρασε και νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ από το γραφείο. Όχι, δεν είχα δουλειά, απλά ο χρόνος μοιάζει να κύλησε σε fast forward. Αυτό βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό.

Το ότι περνά ο καιρός γρήγορα σημαίνει ότι, φτάνουμε γρηγορότερα στις ημέρες της άδειας. Όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο ωστόσο, τόσο πιο αφόρητες γίνονται οι Δευτέρες.

Δες εδώ μερικά nail art που σίγουρα θα σου αρέσουν

Ξυπνάμε και το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε στη θάλασσα, έστω για έναν καφέ! Μιλώ στον πληθυντικό γιατί, ακόμα και εγώ που λατρεύω τη δουλειά μου, θα ήθελα κάθε ΣΚ του Ιουλίου να είναι long weekend.

via GIPHY

In need of a boost

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά; Οι Δευτέρες σαν τη σημερινή χρειάζονται ένα μικρό boost για να γίνουν λίγο ομορφότερες και το nailspiration θα κάνει ακριβώς αυτό.

Τα 10 τέλεια nail art που βρήκα στο Instagram δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Δεν τα ενώνει κάποιο χρώμα ή σχέδιο, δεν ακολουθούν κάποια τάση ή κάποιο κλασικό σχέδιο.

Είναι απλά όμορφα και γι’ αυτό τα έβαλα σε μία gallery. Με ένα scroll παρακάτω, θα μπορέσεις να τα δεις όλα όσο κάνεις το απογευματινό σου διάλειμμα και ίσως να ανέβει η διάθεσή σου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σου μιλήσω και για σχέδια + χρώματα που μπορείς να κάνεις πριν τις διακοπές. Έχουμε πράγματα να πούμε, αλλά για τώρα enjoy…

Εδώ θα δεις hot pink μανικιούρ


Πηγή