Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Money piece: Το μεγαλύτερο hair color trend των 90’s επανέρχεται δυναμικά φέτος την άνοιξη

Η φετινή άνοιξη παρουσιάζει ποικιλία όσον αφορά τις τάσεις στα μαλλιά. Από τη μία πλευρά, οι top hairstylists προτείνουν το 2021 να κινηθούμε στα φυσικά μας χρώματα, ακόμα κι αν θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας. Από την άλλη, ξεπετάγονται διαρκώς νέα hair trends, τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Να, για παράδειγμα, οι curtain bangs- οι πλαϊνές αφέλειες, δηλαδή- ήταν τάση τη δεκαετία του ’70 και φέτος είναι και πάλι στο προσκήνιο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα scrunchies, που ήταν hot στα 90’s, αλλά και με τα flip ends (aka γυριστές άκρες μαλλιών), που μας απασχόλησαν στα ‘60s και ήδη οι μεγαλύτερες stars τα έχουν τολμήσει.

Τώρα, λοιπόν, άλλο ένα old-school trend έρχεται να μας απασχολήσει και δεν είναι άλλο από το Money Piece. Πρόκειται για το μεγαλύτερο – ίσως- hair color trend της δεκαετίας του 1990 και κάνει δυναμικό comeback αυτήν τη σεζόν. Τι είναι, όμως, το Money Piece;

Στην ουσία, είναι παχιές, ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, που γίνονται στο μπροστινό μέρος των μαλλιών δημιουργώντας ένα κάδρο γύρω από το πρόσωπο. Ακριβώς επειδή οι ανταύγειες είναι παχιές, κάνουν και μεγάλη αντίθεση με τα υπόλοιπα μαλλιά. Σύμφωνα με τους hair experts, τα Money Piece highlights είναι ο ιδανικός τρόπος να δώσεις βάθος στη ρίζα σου, αλλά και να… περιορίσεις τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο μιας και δεν θέλουν συχνή συντήρηση.

Το καλύτερο δεν σου είπαμε ακόμη! Το Money Piece hair color trend δημιουργεί την εντύπωση μια πολύ πιο λαμπερής επιδερμίδας. Κάνει, εν ολίγοις, το πρόσωπο να δείχνει σαν να του έχουμε προσθέσει highlighter ή να έχουμε κάνει contouring. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! Για να καταλάβεις καλύτερα, όμως, τι είναι και πώς δείχνει το Money Piece στα μαλλιά, συγκεντρώσαμε 10 παραδείγματα στην παρακάτω gallery. Ανακάλυψέ τα και… ποιος ξέρει; Μπορεί να κινητοποιηθείς αμέσως και να κλείσεις το ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Cover photo: @chrisweberhair

Διάβασε ακόμα: Αυτή η μάσκα ομορφιάς έχει γίνει viral στο TikTok για πολύ συγκεκριμένο λόγο


Πηγή