Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

MTV Video Music Awards 2020: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Η βραδιά των μουσικών βραβείων του MTV δεν έμοιαζε με καμία άλλη. Δεν υπήρχαν εκατοντάδες φαν στην αρένα όπως έχουμε συνηθίσει. Οι συνεντεύξεις έγιναν τετ α τετ και τηρήθηκαν πολύ αυστηρά μέτρα απόστασης και υγιεινής. Το σημαντικό όμως είναι το ότι τα βραβεία έγιναν και νιώσαμε για λίγο την κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει.

Οι σταρ δεν ήταν σε απαρτία όπως ήταν αναμενόμενο αλλά είδαμε πολλά αγαπημένα πρόσωπα που φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά τους σύνολα και έκαναν statement με τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Από κλασικά μέχρι και outrageous, τα beauty looks  από τα MTV Video Music Awards θα μας μείνουν αξέχαστα για πολλούς λόγους αλλά αρκετά με την θεωρία, ας περάσουμε στην πράξη.

Συνέχισε να κάνεις scroll για να δεις τις σταρ που μας εντυπωσίασαν περισσότερο με τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους τη μεγάλη βραδιά!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

VMAS!!!!!!!!!!?? (Airing on Sunday!)

A post shared by Joey King (@joeyking) on

JOEY KING
Το μακιγιάζ της ήταν δροσερό και κοριτσίστικο, με ροδακινί αποχρώσεις στα μάτια, λάμψεις στο πρόσωπο και ροδαλά χείλη. Την παράσταση έκλεψαν ωστόσο οι χρυσές μπαρέτες στα ολόισια μαλλιά της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Yay or Nay #kekepalmer at the #vmas tonight ❤️

A post shared by @ blackkbombshells on

KEKE PALMER
Η παρουσιάστρια της βραδιάς μας εντυπωσίασε με το διακριτικό smoky look στα μάτια της και τα nude χείλη αλλά και πάλι, την παράσταση έκλεψαν τα μαλλιά της που ήταν πιασμένα σε ένα περίτεχνο up do.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I felt so so good in this glam ?? @vmas

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

BEBE REXHA
Η εντυπωσιακή περσόνα είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μία trendy, ψηλή αλογοουρά και το μακιγιάζ της ήταν… καυτό. Εδώ ωστόσο έκλεψαν την παράσταση τα πολύ μακριά, μπλε, μεταλλικά, ομπρέ νύχια της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I was wearing face shields before it was a thing ?? #VMAs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

LADY GAGA
Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς συγχρονίζοντας το outfit με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της τα οποία ήταν σε ασημένιους τόνους. Highlight ήταν ο γυάλινος θόλος στο κεφάλι της που θύμιζε αστροναύτη (το βραβείο είναι αστροναύτης) και την προστάτευε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

SHE WAS THE HOTTEST ON THE FUCKING RED CARPET

A post shared by ? Richard (Miley Follows)? (@ricsiismiler) on

MILEY CYRUS
Επέλεξε ένα απίθανα κλασικό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη και eyeliner ενώ τα μαλλιά της είχαν το χαρακτηριστικό κούρεμα με την χαίτη. Την παράσταση έκλεψε ωστόσο το αποκαλυπτικό της σύνολο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

VMA’s? Presenting a very very special award !!! This is going to be insane !!!! Styled by @mr_carlos_nazario hair @evaniefrausto makeup @evaniefrausto nails by @nailsbymei ?

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on

BELLA HADID
Έκανε το πιο 90’s χτένισμα (μιλήσαμε για αυτό πρόσφατα) και το συνδύασε με έντονο eye look και άβαφα σχεδόν χείλη. Την παράσταση και εδώ έκλεψε το αποκαλυπτικό σύνολο.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?✨ @vmas @mtv wearing @muglerofficial

A post shared by madison beer (@madisonbeer) on

MADISON BEER
Ίσια μαλλιά, μάσκαρα, έντονα φρύδια και χείλη στο χρώμα του σάπιου μήλου. Η Madison έκανε ασφαλείς επιλογές που λειτούργησαν τέλεια γιατί ήταν ίσως η πιο όμορφη της βραδιάς.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sofia tonight presented an award at this years’ #VMAs and we couldn’t feel more proud of her. She gave us a beautiful speech and she looked absolutely stunning. I adore her❤️ #sofiacarson

A post shared by ???? (@sofofmyheart) on

SOFIA CARSON
Έκανε ένα look που θα περιμέναμε να δούμε στα Όσκαρ και όχι στα μουσικά βραβεία MTV αλλά μας άρεσε πολύ γιατί ήταν elegant και διαχρονικό και η ίδια έλαμπε από ομορφιά και φρεσκάδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#Repost ?@nicolerichie ? ???NICOLE RITCHIE??? @nicolerichie At The @vmas Wearing @houseofemmanuele Liberty Crown Available @theresidencyexperience & Online at www.houseofemmanuele.com ? Styled by @sweetbabyjamie ? @theresidencyexperience @stephenmichael3 @eli_lopezbeltran LOVE YOU GUYS!!!!!! ??? #nicoleriche #houseofemmanuele #vmas #theresidencyexperience #crownedbyemmanuele #crystalcrown #libertycrown

A post shared by HOUSE OF EMMANUELE (@houseofemmanuele) on

NICOLE RICHIE
Έκανε ένα girly ροζ μακιγιάζ στα μάτια και το συνδύασε με λάμψεις και φρεσκάδα σε όλο το πρόσωπο. Την παράσταση ωστόσο δεν μπορούσε παρά να κλέψει η διαμαντένια τιάρα που φόρεσε και έκανε το αποτέλεσμα ονειρεμένο.

Cover photo @ricsiismiler& @beberexha

Διάβασε ακόμα: 10 αισθησιακά αρώματα που θα σε βάλουν σιγά-σιγά σε φθινοπωρινό mood




Πηγή