Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Nail Inspo: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το ιδανικό μανικιούρ για μαυρισμένες επιδερμίδες

Το μανικιούρ της εβδομάδας είναι μία από τις πολλές… beauty αναζητήσεις μας και όχι άδικα! Βλέπεις, τα περιποιημένα άκρα αμέσως κάνουν καλή εντύπωση, δίνουν extra boost στη διάθεσή μας και πολλές δόσεις αυτοπεποίθησης. Έτσι δεν νιώθεις κι εσύ όταν κάνεις ένα όμορφο nail art; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Και μπορεί όλο τον υπόλοιπο χρόνο να σκεφτόμαστε το μανικιούρ και τα χρώματα βερνικιών που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τα nail trends, όμως το καλοκαίρι προστίθεται ακόμη ένας παράγοντας στην τελική επιλογή μας: το μαύρισμά μας. Για σκέψου… Και εσύ δεν έχεις αναρωτηθεί τι χρώμα βερνικιού να προτιμήσεις τώρα που πήρες λίγο χρώμα από τα πρώτα σου μπάνια;

Η Σίσσυ Χρηστίδου σού έχει τη λύση. Η παρουσιάστρια του OPEN έβαψε τα νύχια της σε ένα υπέροχο nude ροζ χρώμα, το οποίο κολάκευε απίστευτα το ηλιοκαμένο δέρμα της. Μάλιστα, δεν έκανε κανένα σχέδιο στα νύχια της, αλλά αρκέστηκε σε αυτό το super cute nude ροζ βερνίκι.

Υπέροχο δεν είναι το μανικιούρ της; Αν, λοιπόν, κι εσύ ίσα που έχεις μαυρίσει και θες να αναδείξεις το χρώμα σου, δεν έχεις παρά να βάψεις nude ροζ τα νύχια σου. Στην παρακάτω gallery έχουμε βρει για εσένα πέντε nude pink βερνίκια νυχιών, τα οποία και θα λατρέψεις. Ανακάλυψέ τα και… καλά ψώνια!

Διάβασε ακόμα: 10 μάσκες μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και ασυναγώνιστη λάμψη


Πηγή