Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Natural Glow: Τα δύο προϊόντα λάμψης για να πετύχεις ένα φυσικά λαμπερό μακιγιάζ!

Η υγιής και λαμπερή όψη στο πρόσωπο θα αποτελεί πάντα βασική τάση στο μακιγιάζ. Το ζητούμενο για την πιο νεανική και όμορφη εμφάνιση, σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι το δέρμα που ακτινοβολεί από μέσα, με ελαφρώς φυσικά ρόδινα μάγουλα και μέτρια έως καθόλου κάλυψη. Πώς θα πετύχουμε, όμως, ένα τέτοιο look; Ποια είναι τα must-have καλλυντικά που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας;

Νούμερο #1: Μιλάμε για φυσική λάμψη (άρα βάλε στο νεσεσέρ σου highlighter)

Από τα αγαπημένα μας; Τα προϊόντα λάμψης (aka highlighters) σε υγρή μορφή της GOSH COPENHAGEN– μίας δυναμικά αναπτυσσόμενης δανέζικης εταιρείας καλλυντικών, που ήρθε φέτος στην Ελλάδα και διαθέτει καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ αλλά και σειρές προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές. Τα LUMI DROPS, που διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις τυλίγουν το δέρμα με ένα πέπλο φυσικής λάμψης, ενισχύοντας την επιδερμίδα με ένα λαμπερό φινίρισμα.

Νούμερο #2: Μιλάμε για φυσικά ρόδινα μάγουλα (άρα βάλε στο νεσεσέρ σου ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή)

Εκτός όμως, από το highlighter, βασικό «εργαλείο» για τη νεανική και υγιή όψη είναι το λαμπερό ρουζ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε μία ροζ ή κοραλί/ροδακινί απόχρωση όπως οι δύο νέες LUMI DROPS BLUSHER αποχρώσεις (την 008 Rose Blush και 010 Coral Blush), που χαρίζουν φυσικό και λαμπερό χρώμα σε κάθε επιδερμίδα μιας και περιέχουν συστατικά που έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν στο πρόσωπο το φυσικό φως, δημιουργώντας ζωηρά ζυγωματικά με φυσική φωτεινότητα.


Πηγή