Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Naughty or Nice? Δες 10 μανικιούρ με Άγιους Βασίληδες

Χρόνια Πολλά girls! Σήμερα είναι παραμονή Χριστουγέννων, η πιο μαγική νύχτα των γιορτών. Είναι η νύχτα που μπαίνει από την καμινάδα ο Άγιος Βασίλης για να μας αφήσει τα δώρα αθόρυβα και μετά να χαθεί στον ουρανό με το έλκηθρό του. Ναι, ναι ξέρω, για πολλές ο Άγιος Βασίλης έρχεται την Πρωτοχρονιά (λόγω ονόματος ίσως) αλλά στο δικό μου σπίτι (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) ερχόταν παραμονή Χριστουγέννων.

Δεν ξέρω για εσένα αλλά θα ήθελα να πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη, έκανε πάντα συναρπαστική τη βραδιά της Παραμονής. Προσπαθούσα να μείνω ξύπνια για να τον δω, κρυμμένη στην κουζίνα (και τρώγοντας μελομακάρονα) αλλά με έπαιρνε ο ύπνος στο χαλί και ξυπνούσα με τα δώρα κάτω από το δέντρο. Απόψε δεν θα τον περιμένω γιατί… σίγουρα έχει να επισκεφθεί παιδάκια που έχουν ανάγκη την παρουσία του, αποφάσισα να αφιερώσω όμως το σημερινό, γιορτινό nailspiration σε αυτόν.

Βρήκα που λες 10 τέλεια nail art με άγιους Βασίληδες, naughty and nice και θέλω να τα δεις και εσύ. Κάνε ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες, φτιάξε κάτι ζεστό και χαλάρωσε για λίγο. Είναι όλα όμορφα και γιορτινά και θα σου θυμίσουν ίσως και εσένα τις βραδιές που προσπαθούσες να μείνεις ξύπνια για να δεις τον άγιο…

Διάβασε ακόμα: Ναι, ήρθε η ώρα για #ChristmasTreeNails και έχουμε τα πιο όμορφα!


Πηγή