Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Νέα trends που θα λατρέψεις

Τη νέα χρονιά υπάρχουν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που θα μπεις στον πειρασμό να ακολουθήσεις! Αναρωτιέσαι γιατί;

Όχι γιατί είναι in αλλά γιατί πολύ απλά θα τα λατρέψεις! Παρακάτω θα βρεις τα trends εκείνα που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015!

Τα φρύδια και τα μάτια σου: ναι φέτος οφείλεις να αφήσεις τα φρύδια σου… ελεύθερα! Τα φρύδια έχουν σημαντική θέση και την νέα χρονιά σε ολόκληρο το μακιγιάζ σου και δεν χρειάζεται να βιαστείς να πιάσεις το τσιμπιδάκι σου.

Τα χοντρά φρύδια είναι τάση αφού σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι την υιοθέτησαν, συμπληρώνοντας το μακιγιάζ με φυσικούς τόνους. Δεδομένου ότι η σημασία των φρυδιών είναι τεράστια για τη σωστή γεωμετρία του προσώπου, παραδειγματιζόμαστε και τα τονίζουμε όπως τους αξίζει, επιλέγοντας τα ειδικά εργαλεία.

Αν οι τριχούλες των φρυδιών είναι αραιές και το φρύδι σου δεν έχει σχήμα, φρόντισε να του δώσεις την κατάλληλη γραμμή και να το «γεμίσεις» με ένα μολύβι ή μια σκιά φρυδιών στην κατάλληλη απόχρωση! θα δεις πως το «γεμάτο» φρύδι θα αλλάξει ολόκληρο το πρόσωπο σου!

Το σκούρο σου κραγιόν: Τέλειο για όλες τις επιδερμίδες, από το κλασσικό βυσσινί μέχρι το σκούρο μοβ, αυτή η τάση θα σε κάνει να ξεχάσεις τις nude αποχρώσεις και τα φλογερά κόκκινα… έτσι απλά.

Σίγουρα είναι ένα μακιγιάζ χειλιών που δεν μπορείς να φορέσεις εύκολα το πρωί στο γραφείο αφού είναι πολύ έντονο, αλλά είναι ένα τρεντ μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το 2015 στην ματ εκδοχή του. Βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και θα το έχεις πάντα μαζί σου!

Το βλέμμα της Twiggy κυριάρχησε στα σόου των οίκων Yves Saint Laurent σε ένα λουκ βγαλμένο από τα ’60’s όπου είδαμε την πιο ροκ εκδοχή του με χοντρή μαύρη γραμμή και πολύ έντονες βλεφαρίδες.

Αν θέλεις ένταση στο βλέμμα, τότε πλέον δεν αρκεί μόνο να περάσεις μια στρώση μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες σου. Ένα πέρασμα από τις κάτω βλεφαρίδες σου θα δώσει την απαραίτητη προσοχή ακριβώς εκεί και οι βλεφαρίδες σου θα δείχνουν σούπερ ξεχωριστές και εντυπωσιακές. Θα δεις πως αν βάλεις στο παιχνίδι και τις κάτω βλεφαρίδες θα αλλάξει τελείως το βλέμμα σου!

Tο «μεταλλικό» λουκ γενικά είναι τάση τη νέα σεζόν όμως κυρίως οι σκιές ματιών στην πιο ιριδίζουσα εκδοχή τους είναι η απόλυτη τάση που δίνει έναν αέρα glam στο μακιγιάζ σου ειδικά για τις γιορτές!

Οι ιριδίζουσες σκιές σε ροζ απόχρωση με μπρονζέ τόνους είναι πολύ κοντά στην φυσική απόχρωση που έχει το βλέφαρο σου και είναι ιδανικές για να έχεις λαμπερό μακιγιάζ ειδικά αν θέλεις να δώσεις διακριτική λάμψη και να συνδυάσεις τέλεια με μια απαλή γραμμή με το μολύβι των ματιών σου στο επάνω βλέφαρο.

Πηγή: womenonly.gr