Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

#NeonYellow: To πιο chic neon χρώμα για τα νύχια είναι το κίτρινο

Επιτέλους Σάββατο! Έχοντας περάσει τις τελευταίες μέρες με καύσωνα στο γραφείο, η ιδέα του δροσερού σπιτιού είναι παραμυθένια και η παραλία ειδυλλιακή!

Θα ρίξουμε τους ρυθμούς, θα πάψουμε να τρέχουμε για να τα προλάβουμε όλα και η μέρα θα αποκτήσει πιο καλοκαιρινά, χαλαρά vibes.

Για να ξεκινήσει λοιπόν το ΣΚ σωστά και καλοκαιρινά, πρέπει να δεις μερικά τέλεια μανικιούρ όσο πίνεις τον καφέ σου, έτσι δεν είναι;

via GIPHY

Καλοκαιρινά είναι και τα κεράσια, just sayin’

Neon Chic

Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε (και θα σου δείξουμε) το πιο chic neon χρώμα για τα νύχια: Το neon κίτρινο! Εντυπωσιακό, δροσερό και απίστευτα summery, είναι ένα χρώμα που θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα και στο κόκκινο χαλί, αν γίνονταν events με καύσωνα.

Τα nail art που μπορείς να κάνεις με αυτό είναι δεκάδες και το καλύτερο από όλα, είναι ότι –ακόμα και αν έχεις μαυρίσει ελάχιστα- το #NeonYellow θα σε κάνει να μοιάζεις σαν σοκολατένια θεά.

Σίγουρα μάλιστα, θα μπεις στον πειρασμό να γεμίσεις και τη ντουλάπα σου με φωσφοριζέ κίτρινα, trendy κομμάτια και είμαστε μαζί σου.

Μέχρι να το κάνεις ωστόσο και μέχρι να κανονίσεις πώς θα εξελιχθεί το Σάββατό σου, κάθισε αναπαυτικά, πιες μία γουλιά καφέ και κάνε ένα scroll για να δεις #NeonYellow nail art!

Θυμήσου όλα τα neon χρώματα εδώ


Πηγή