Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

New hair! Η Bella Hadid έχει πλέον το πιο trendy κούρεμα

Εδώ και περίπου έναν μήνα βλέπουμε όλο και περισσότερες celebrities να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους υιοθετώντας ένα νέο κούρεμα και κάνοντας ολική ανανέωση στην εμφάνισή τους. Οι περισσότερες, όπως η Jennifer Lopez, η Vanessa Hudgens και η δική μας, Έλλη Κοκκίνου, έχουν επιλέξει το καρέ κούρεμα μετατρέποντάς το στο it haircut της σεζόν.

Υπάρχει, ωστόσο, ακόμη ένα κούρεμα, το οποίο «κατακτά έδαφος» σιγά σιγά, έχει κάνει δυναμικό comeback από την εποχή του 2000 και είναι το πιο δημοφιλές αυτήν τη στιγμή στην πλατφόρμα του Tik Tok. Ο λόγος για τις… curtain bangs.

Με το συγκεκριμένο κούρεμα, λοιπόν, αποφάσισε να υποδεχθεί το φθινόπωρο η Bella Hadid, η οποία επισκέφθηκε το κομμωτήριό της και βγήκε από αυτό… πλήρως ανανεωμένη. Το supermodel έχει πλέον αυτές τις τόσο διακριτικές, πλαϊνές αφέλειες με φιλάρισμα, το οποίο δίνει στυλ και κίνηση στα μακριά μαλλιά της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#bellahadid leaving the studio yesterday reminding us that Y2K was the best decade ? #jennaperryhair length and cut by @jessica_gillin @jennaperryhair_studio

A post shared by Jenna Perry (@jennaperryhair) on

Αν παρατηρήσεις, όμως, καλύτερα την παραπάνω φωτογραφία, σίγουρα βλέπεις και κάτι άλλο. Τι είναι αυτό; Η ανανέωση και στο χρώμα των μαλλιών της Bella. Το μοντέλο δεν έχει πλέον πολύ σκούρα καστανά μαλλιά! Υιοθέτησε ένα πιο ανοιχτό καστανό χρώμα με caramel highlights, που τη γλυκαίνουν πολύ! Αν, λοιπόν, είσαι ένα καστανό κορίτσι και σε αυτήν τη φάση θέλεις να προχωρήσεις σε μια φθινοπωρινή αλλαγή, τόλμησε τις curtain bangs! Ταιριάζουν και σε κοντά και σε μακριά μαλλιά και είναι super stylish!

Διάβασε ακόμα: S/S 2021: Αυτή η beauty τάση από το Paris Fashion Week μάς έχει διχάσει




Πηγή