Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

New In! 10 νέα προϊόντα που αξίζει να γνωρίσεις

Οι νέες αφίξεις της ομορφιάς είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε κάθε που αλλάζει η σεζόν. Ναι, προφανώς τα νέα προϊόντα δεν σταματούν να εμφανίζονται όλο τον χρόνο αλλά με την αλλαγή της σεζόν έχουμε τις πραγματικά exciting αφίξεις. Για αυτές θα μιλήσουμε απόψε, λίγο πριν πέσεις για ύπνο.

Από όλα τα προϊόντα που παρέλασαν τις τελευταίες ημέρες από τα γραφεία μας, διαλέξαμε εκείνα που λατρέψαμε και τα βάλαμε σε μία gallery γιατί είμαστε σίγουρες πως θα τα λατρέψεις όσο και εμείς! Όχι, δεν είναι gadgets και πολύ εξειδικευμένα προϊόντα.

Είναι πράγματα που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου, προϊόντα που αξίζουν την προσοχή σου και με συστατικά που θα σώσουν την επιδερμίδα σου όλο τον δύσκολο χειμώνα που πρόκειται να διανύσουμε.

Ένας πρωτοποριακός ορός, ένα απολαυστικό απολεπιστικό σώματος, ένα eyeliner Πιο μαύρο από μαύρο, ένα primer που μοιάζει με ορό, βιταμίνη c σε μορφή τριφασικού ορού και άλλα βρίσκονται εδώ για να τα γνωρίσεις.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll, δες τις νέες αφίξεις που πρέπει να ξέρεις, ενημερώσου και βάλε στη λίστα σου εκείνες που θα σε συνοδεύσουν όλο τον χειμώνα.

Διάβασε ακόμα: Ρυτίδες στο μέτωπο: Όσα πρέπει να ξέρεις για να τις προλάβεις και να τις αντιμετωπίσεις


Πηγή