Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

New look! Η Ιωάννα Μαλέσκου έκοψε αφέλειες- Πάρε έμπνευση

Μέχρι τώρα και παρακολουθώντας εγχώριες και ξένες celebrities αντιλαμβανόμαστε ένα πράγμα: πως το καρέ κούρεμα και οι αφέλειες πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Γιατί σου το λέω αυτό; Διότι πριν μερικές ημέρες είδαμε την Kourtney Kardashian και την Chrissy Teigen να τολμούν το καρέ, λίγο αργότερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε αφέλειες και τώρα… και η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το ίδιο!

#Hairspiration! 5 tips για να πετύχεις τις υπέροχες χαλαρές μπούκλες της Ιωάννας Μαλέσκου

New hair look για την Ιωάννα Μαλέσκου

Την Παρασκευή (27/8) το απόγευμα η Ιώαννα Μαλέσκου σύστησε την ομάδα της εκπομπής της, «Love it», μέσα από το Instagram account της, κι εμείς είδαμε… το νέο hair look της.

Η Ιωάννα αποφάσισε να κόψει αφέλειες και να καλωσορίσει τους τηλεθεατές της στον ΣΚΑΪ με εντελώς φρέσκια διάθεση. Οι αφέλειές της, όπως θα δεις, είναι μακριές– φτάνουν μέχρι τα φρύδια-, ενώ είναι και ελαφρώς ασύμμετρες.

Να δες… Της πάνε πολύ οι αφέλειες. Βρε, μήπως να κλείσεις κι εσύ ένα ραντεβού στο κομμωτήριο;

 

Αφέλειες… με το αγαπημένο της χτένισμα

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να άλλαξε το κούρεμά της, όμως, για ακόμη μια φορά έμεινε πιστή στο αγαπημένο χτένισμά της: τις μπούκλες.

Σίγουρα κι εσύ θα το παρατήρησες ότι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του «Love it» επέλεγε σχεδόν καθημερινά να εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με καλοσχηματισμένες μπούκλες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Είναι το signature χτένισμά της και… όπως βλέπεις το προτιμά με όποιο κούρεμα κι αν έχει.

 Photos: @imaleskou




Πηγή