Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

New look! Η Cara Delevingne μόλις άλλαξε το χρώμα μαλλιών και το κούρεμά της

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και περιζήτητα μοντέλα των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο fashion event και fashion show, ενώ έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές στις Εβδομάδες Μόδας του πλανήτη. Ο λόγος για… την Cara Delevingne.

Η star ξεχωρίζει για την ομορφιά της. Για τα εκφραστικά γαλανά μάτια της, τα έντονα και ζηλευτά φρύδια της, αλλά και τα ξανθά μαλλιά της. Μόνο που… πλέον τα ξανθό χρώμα στα μαλλιά της αποτελεί παρελθόν. Ναι! Η Cara αποχωρίστηκε την ξανθή κόμη της και έκανε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα της.

Εδώ και λίγες μέρες το supermodel έχει καστανά μαλλιά και, μάλιστα, γνωστοποίησε αυτήν τη μεταμόρφωσή της μέσα από το account της στο Instagram. «Οι ξανθές έχουν περισσότερη πλάκα, αλλά οι καστανές…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της «συστήνοντάς» μας το νέο της hair look. Όπως θα δεις παρακάτω, το χρώμα μαλλιών της είναι chocolate almond, δηλαδή καστανό του αμύγδαλου και της ταιριάζει πάρα πολύ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne)

Αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, θα δεις πως η Cara Delevingne δεν άλλαξε ριζικά μόνο το χρώμα της. Υιοθέτησε και ένα super hot κούρεμα, που δεν είναι άλλο από το shag. Λέμε για αυτό το haircut με τα πολλά layers, που κάνει πιο ανάλαφρα τα μαλλιά, δίνοντάς τους παράλληλα όγκο και κίνηση.

Και κάπως έτσι η Cara Delevingne μπήκε στο «παιχνίδι» πολλών stars, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει από το 2020. Λέμε για αυτήν την τάση προς τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή ολοένα και περισσότερων celebrities, στην αλλαγή του κουρέματος και του χρώματος των μαλλιών τους. Μην ξεχνάς πως ήδη έχουμε δει τη Margot Robbie και την Katy Perry να γίνονται από ξανθές μελαχρινές, αλλά και τη Hilary Duff να βάφει μπλε τα μαλλιά της. Τώρα ήρθε η σειρά του διάσημου μοντέλου να αλλάξει τα μαλλιά του. Ρίξε, αν θες, μια ματιά στην παρακάτω gallery, όπου έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα ωραιότερα hair looks της Cara Delevingne.

Διάβασε ακόμα: Η Beyoncé μόλις υιοθέτησε ένα super hot κούρεμα




Πηγή