Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

New love in town! Το πρώτο κατάστημα Rivage άνοιξε στην Κηφισιά και εμείς αποκτήσαμε μία νέα εμμονή!

Τα καλλυντικά Rivage σου έχουμε ήδη εξηγήσει πως αποτελούν τη νέα μας εμμονή! Εμπλουτισμένα με άλατα, λάσπη και νερό από τη Μαύρη Θάλασσα, είναι πραγματικοί μικροί «θησαυροί» ομορφιάς και μία δοκιμή αρκεί για να σε κάνει να τα λατρέψεις.

Τώρα μπορείς να τα γνωρίσεις από κοντά στον ολοκαίνουργιο, minimal και super chic χώρο που άνοιξε τις πόρτες του στην Κηφισιά.

LP2 7326

Πλημμυρισμένος από λευκά και χρυσά μπαλόνια, ο μικρός αλλά φινετσάτος χώρος της Rivage άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί beauty addicts, φίλους και VIP’s προσφέροντας δροσιστικά ποτά και πολύτιμες συμβουλές.

Ο κος & η κα Βaqleh, ιδιοκτήτες του καταστήματος ήταν εκεί για να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους και με χαμόγελο μας εξήγησαν πως, ανακάλυψαν (και λάτρεψαν) τα καλλυντικά Rivage μετά από τα οικογενειακά ταξίδια τους στην Ιορδανία.

LP2 7457

Η υπέροχη γιορτή ομορφιάς που στήθηκε μέσα και έξω από το νέο κατάστημα Rivage κράτησε ως αργά το βράδυ και όλοι έφυγαν με τα πιο απολαυστικά δώρα αλλά και με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν σύντομα. Εμείς βέβαια… Μείναμε λίγο παραπάνω! Βλέπεις, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε από κοντά πολλά από τα προϊόντα που γενναιόδωρα μας έστειλαν στα queen.gr, αλλά η επίσκεψη στο νέο κατάστημα Rivage αποτελεί μία μοναδική εμπειρία! Ένας μικρός beauty παράδεισος που χαθήκαμε ανάμεσα στα ράφια και τις μυρωδιές του! Ανοίγοντας το ένα βαζάκι μετά το άλλο, μεταφερθήκαμε νοερά στις όχθες της Νεκράς Θάλασσας και ένα από τα προϊόντα που πραγματικά μας ενθουσίασε ήταν η Facial Mud Mask στην vintage συσκευασία με το καπάκι από φελλό….

LP2 7373

Οι ειδικοί της Rivage που βρίσκονταν –εννοείται- στο κατάστημα, μας πληροφόρησαν πως η συγκεκριμένη μάσκα περιλαμβάνει πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία όπως μαγνήσιο, ποτάσιο και που καταπολεμά λεπτές γραμμές και κηλίδες αλλά παράλληλα, απορροφά την περίσσεια σμήγματος και αφήνει το δέρμα λαμπερό, λείο και απίθανα ενυδατωμένο. Βάλαμε το βάζο στο shopping basket μας και συνεχίσαμε…

LP2 7380

Επόμενη στάση το ράφι με τα προϊόντα σώματος! Το γαλάζιο καπάκι του Revitalizing Body Scrub μας τράβηξε την προσοχή και τελικά αποδείχθηκε πολύτιμη προσθήκη στο νεσεσέρ μας μιας που έρχεται καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο απολεπιστικό σώματος, περιέχει φυσικό καστορέλαιο και κρύσταλλους από τη Νεκρά Θάλασσα που λειτουργούν συνδυαστικά για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και να αφήσουν το δέρμα απαλό. Περιέχει ωστόσο και βιταμίνη Ε που είναι απαραίτητη για την καλή υγεία της επιδερμίδας και ιδανική για αυτή την περίοδο που το δέρμα μας ταλαιπωρείται από τον ήλιο. Οι ειδικοί της Rivage –πάντα κοντά μας- μας συμβούλευσαν να κάνουμε απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα και να ολοκληρώνουμε την περιποίηση με άφθονη ενυδατική κρέμα. Καθώς η κουβέντα όμως πέρασε στην ενυδάτωση και την περιποίηση, μας πληροφόρησαν και για το εξής υπέροχο: Στο ολοκαίνουργιο κατάστημα Rivage λειτουργεί ειδικός χώρος όπου, κλείνοντας ένα ραντεβού, μπορείς να απολαύσεις πλούσιες και ευεργετικές περιποιήσεις! Μπορείς δηλαδή να συνδυάσεις το beauty shopping σου με μία απολαυστική περιποίηση ομορφιάς, τι καλύτερο;

LP2 7394

Τελειώσαμε τη βόλτα μας με ένα καλάθι γεμάτο λαχταριστά προϊόντα και βγαίνοντας από τις γυάλινες πόρτες του νέου καταστήματος, παρατηρήσαμε πως ο ήλιος είχε ήδη αρχίσει να δύει. Ναι, χάσαμε την αίσθηση του χρόνου μέσα σε αυτόν τον beauty παράδεισο και έκτοτε έχουμε επισκεφθεί το κατάστημα ακόμη 3 φορές! Βλέπεις, κάθε φορά που περνάμε, δεν μπορούμε να μην μπούμε μέσα στο πιο όμορφο κατάστημα ομορφιάς που μας γεμίζει ευεξία, beauty tips και τα πιο τέλεια προϊόντα ομορφιάς.

LP2 7343

Επισκέψου και εσύ το νέο κατάστημα Rivage στην οδό Κυριαζή 16 στην Κηφισιά και γνώρισε από κοντά τη νέα μάρκα που μας έχει κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε για την περιποίηση και μην ξεχάσεις να κλείσεις το ραντεβού σου για μία απολαυστική περιποίηση! Σε λίγο καιρό θα μπορείς να κάνεις και online τις αγορές σου και τα καλλυντικά Rivage που είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν τα αγαπημένα σου, θα είναι άμεσα κοντά σου. Μέχρι τότε ακολούθησε τη Rivage σε Facebook & Instagram για να τα μαθαίνεις όλα!




Πηγή