Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

New season, new hair! Όλες οι λεπτομέρειες για το ανανεωμένο look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τα κορίτσια που λατρεύουμε εδώ στο beauty department. Είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα πρόσωπα που καθημερινά «μπαίνουν» στο σπίτι μας μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Είναι super mom, super funny και γενικά ένα σούπερ κορίτσι που θα μπορούσε να είναι η κολλητή μας από το σχολείο! Δεν θα μιλήσουμε όμως γενικά για την Ελιάνα αλλά ειδικά για το γεγονός πως είναι hair icon. Έχουμε ξαναπλέξει το εγκώμιο των… μαλλιών της αφού τυχαίνει να έχει τα μαλλιά που όλες θα θέλαμε να έχουμε και στην χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» πιάσαμε τους εαυτούς μας να τραβούν φωτογραφίες την οθόνη. Γιατί; Γιατί το νέο look της Ελιάνας είναι αυτό που θέλουμε (και πρέπει) να κάνουμε για τον χειμώνα!

Προσπερνώντας το απίθανο χρώμα του φορέματός της (και το πόσο της πηγαίνει) θέλουμε να παρατηρήσεις πως έκοψε το ιδανικό μήκος καρέ! Δεν είναι πολύ μακρύ, πράγμα που το κάνει απόλυτα on trend, δεν είναι όμως ούτε πολύ κοντό και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πιαστεί μία αλογοουρά στα γρήγορα όταν το καθήκον της μάνας την καλεί. Όσο για το χρώμα…

c18380e8 58df 4c60 ab73 c534cb2d952c

Για καιρό η Ελιάνα έκανε ελαφρύ painting ανοίγοντας τις άκρες της φωτίζοντας έτσι το πρόσωπό της αλλά φέτος τελείωσαν αυτά. Το καστανό που επέλεξε είναι το απόλυτο trend του χειμώνα και έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό της χρώμα. Αυτό σημαίνει πως κάνει την επιδερμίδα της να φαίνεται πιο φωτεινή και τα μαλλιά να λάμπουν από υγεία. «Ήθελα να κάνω μία αλλαγή, το είχα ανάγκη μετά το καλοκαίρι» μας είπε και συνέχισε: «Το καρέ δεν με τρόμαξε καθόλου αλλά ήθελα κάτι πρακτικό πάνω από όλα και το μήκος που επιλέξαμε είναι το ιδανικό. Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα… ξαναγύρισα στις ρίζες μου!».

955d03c1 4b8b 47c1 bae1 0fc8c9185ffa

Ξεκάθαρα συμφωνούμε αφού το χτένισμά της, εκτός του ότι μπορεί να πιαστεί σε ένα ψηλό up do, δείχνει τέλειο ίσιο ή κυματιστό και το χρώμα, είναι απλά το χρώμα της σεζόν. Ανυπομονούμε να δούμε το σημερινό styling των μαλλιών της λοιπόν και να κρατήσουμε screenshot που θα πάμε στον κομμωτή της. Girl crushing hard on Ελιάνα!

Διάβασε ακόμα:  Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας έδωσε το πιο genius tip για τα χείλη και το απόλυτο μυστικό μακιγιάζ


Πηγή