Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νύχια με... γεύση ανανά: Δείτε πώς θα πετύχετε μόνες σας το πιο καλοκαιρινό σχέδιο!

Νύχια με… γεύση ανανά: Δείτε πώς θα πετύχετε μόνες σας το πιο καλοκαιρινό σχέδιο!

Summer nails: Το καλοκαίρι προστάζει χρώμα στα νύχια μας και φυσικά, άκρως καλοκαιρινά σχέδια! Τι πιο δροσερό, λοιπόν, όλο το look μας -από την κορυφή έως τα νύχια- να παραπέμπει σε ένα εξωτικό mood. Ένα από τα σχέδια που μας έχουν ιντριγκάρει και περιμένουμε πώς και πώς να το δοκιμάσουμε είναι τα #pineapplenails ή αλλιώς νύχια με… γεύση ανανά!

Αναμφισβήτητα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα ενώ είναι ιδανικά για κάθε summer party δίπλα στην παραλία με δροσιστικά κοκτέιλ!
Κι αν νομίζετε πως τα #pineapplenails είναι δύσκολο ή ακατόρθωτο να τα πετύχετε μόνες σας από το σπίτι, κάνετε λάθος ! Σε μόλις 5 βήματα μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στα νύχια σας !

 

Θα χρειαστείτε είναι:

Βάση (base coat)
Top coat
Τρία βερνίκια στα χρώματα που έχει ο ανανάς: δύο σε κίτρινη απόχρωση (ένα πιο έντονη και ένα πιο παλ), ένα σε καφέ και ένα σε πράσινη
Ένα πολύ λεπτό πινελάκι νυχιών ή μια οδοντογλυφίδα για να κάνετε τις πιο λεπτές γραμμούλες

Ξεκινήστε, λοιπόν, ακολουθώντας τις οδηγίες!

 

pineapplenail step1-2 b2d22
1. Αρχικά, εφαρμόστε σε όλα τα νύχια σας τη βάση (base coat) και περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσουν. Απλώστε στη συνέχεια, δύο στρώσεις από το κίτρινο βερνίκι σας.

2. Σε αυτό το σημείο, ξεκινήστε με το πιο σκούρο, καφέ βερνίκι να σχηματίζετε τις λεπτές διαγώνιες γραμμές, όπως φαίνονται στην εικόνα. Αν το βερνίκι σας δεν έχει λεπτό βουρτσάκι, τότε χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα.

pineapplenail steps3-4 94c41

3. Προσθέστε μερικές τελείες στο κέντρο του κάθε ρόμβου που έχει σχηματιστεί.

4. Αν θέλετε προσθέστε παράλληλα στις σκούρες γραμμές, μερικές ανοιχτόχρωμες με ένα λεπτό πινελάκι ή οδοντογλυφίδα και πάλι. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η εντύπωση ενός τρισδιάστατου σχεδίου στα νύχια σας.

pineapplenail step5 492ef

5. Με ένα φωτεινό πράσινο, σχηματίστε στην άκρη του νυχιού σας ένα σχέδιο που να θυμίζει τα φύλλα του ανανά. Μη ξεχάσετε στο τέλος, να εφαρμόσετε δύο στρώσεις το top coat που θα «κλειδώσει» το χρώμα των νυχιών σας.

6. Έτοιμες!

pineapplenail final story dc21a

 

Δεν είναι πιο εύκολο απ΄ ότι νομίζατε;

 

Πηγή: queen.gr