Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

NIVEA HYDRA SKIN EFFECT: Μία νέα σειρά που «ξυπνά» την αυτοπεποίθηση που κρύβουμε μέσα μας

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα, ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες φροντίζουν τον εαυτό τους είναι: Α) για να νιώθουν καλά οι ίδιες (75%), β) για να νιώθουν άνετα με το δέρμα τους (55%) και γ) για να διατηρήσουν την αυτοπεποίθησή τους (47%). Η φροντίδα λοιπόν είναι βασικό στοιχείο για να δείχνουμε και να νιώθουμε όμορφες. Το μοναδικό πράγμα που στέκεται «εμπόδιο» στην φροντίδα του εαυτού μας, και κατά συνέπεια στην αυτοπεποίθησή μας είναι η καθημερινότητα.

Όταν ξεκινάμε την ημέρα με άγχος για να… «μας» φροντίσουμε και όταν την τελειώνουμε κουρασμένες και χωρίς δυνάμεις, αυτή η φροντίδα του εαυτού μας, που είναι τόσο σημαντική για την αυτοπεποίθησή μας «χάνεται στη μετάφραση». Αυτό το «σενάριο» μοιάζει να επαναλαμβάνεται για όλες τις γυναίκες, για τις μητέρες, τις επαγγελματίες, τις καριερίστες. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας όμως, υπάρχει ένα brand που έχει βάλει στόχο να την «ξεκλειδώσει».

Η NIVEA δημιούργησε τη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT. Πρόκειται για μία σειρά ενυδάτωσης που περιέχει αγνό υαλουρονικό οξύ και την τεχνολογία Hydra IQ Moisture Technology, η οποία ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να αρχίσουν να παράγουν μόνα τους, το δικό τους υαλουρονικό οξύ.

Με κάθε εφαρμογή, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, πιο δροσερή, δείχνει εμφανώς νεότερη και πιο αναζωογονημένη. Αυτό σημαίνει ότι, κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, βλέπουμε την καλύτερη και πιο φρέσκια εκδοχή του εαυτού μας, ό,τι και αν έχει συμβεί μέσα στην ημέρα. Με λίγα λόγια λοιπόν, η NIVEA δημιούργησε μία σειρά «σύμμαχο» για την επιδερμίδα αλλά και την καθημερινότητά μας. Τι περιλαμβάνει αυτή η σειρά; Μόλις 3 απολαυστικά προϊόντα!

image003

HYDRA SKIN EFFECT ΙNSTA MASK ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Πρόκειται για μία απολαυστικά δροσερή και ελαφριά -σαν νερό- μάσκα άμεσης ενυδάτωσης, η οποία χρησιμοποιείται ως το 1ο βήμα της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Η σύνθεσή της, ενισχύει την, εκ των έσω, ενυδάτωση κάθε τύπου επιδερμίδας, χαρίζοντάς της άμεσα υγιή όψη, απορροφάται σε μόλις 20 δευτερόλεπτα και προσφέρει 72 ώρες ενυδάτωσης.

image004

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Μια ελαφριά κρέμα με υφή gel, η οποία απορροφάται σχεδόν αμέσως από την επιδερμίδα και της χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί ως και 72 ώρες. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, προσφέρει αίσθηση απαλότητας και όψη φρεσκάδας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

image005

HYDRA SKIN EFFECT ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ NΥΧΤΑΣ

Μία κρεμώδης, αλλά παράλληλα ελαφριά κρέμα νύχτας, η οποία απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χαρίζει αίσθηση ελαστικότητας και αναζωογόνησης κάθε πρωί που ξυπνάς.

Και τα τρία προϊόντα -σύμμαχοι- της NIVEA HYDRA SKIN EFFECT λειτουργούν συνδυαστικά και συνεργάζονται με την επιδερμίδα μας ώστε να «ξεκλειδώσουν» την αυτοπεποίθηση που κρύβουμε μέσα μας, ενώ παράλληλα μας προσφέρουν μία υπέροχη εμπειρία περιποίησης χάρη στο απολαυστικό τους άρωμα και τις δροσερές υφές τους.


Πηγή