Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

No heels! 5 κουρέματα και χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερη

Κάθε κορίτσι που είναι μικροκαμωμένο, που δεν είχε την τύχη να έχει τα πόδια της Adriana Sklenarikova, ούτε και το ύψος της Karlie Kloss (1,88μ. ζωή να έχει), ταλανίζει το μυαλό του να βρει tricks και τρόπους για να φαίνεται λίγους πόντους ψηλότερο. Αν είσαι petite, σίγουρα κι εσύ έχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι ουκ ολίγες φορές.

Αναζήτησες fashion tips για να δείχνουν τα πόδια σου μακρύτερα, αγόρασες κάθε είδους ψηλοτάκουνο για να μη νιώθεις κι εσύ… χαμένη κάπου στον χώρο, αλλά ήρθε η στιγμή που κουράστηκες. Κουράστηκες να στέκεσαι σε 10 πόντους τακούνι για ώρες και βαρέθηκες να σε κοιτάνε κάπως περίεργα λόγω του ύψους σου.

Κατ’ αρχάς, μη σε νοιάζει τίποτα! Άσε τον καθένα να λέει ό,τι θέλει και νιώσε εσύ όμορφα με τον εαυτό σου. Μετέπειτα, μπορείς να υιοθετήσεις συγκεκριμένα κουρέματα και να κάνεις στην καθημερινότητά σου συγκεκριμένα χτενίσματα, που – πίστεψέ μας- χαρίζουν αρκετούς extra πόντους.

Στην ουσία, πρόκειται για hairstyles, τα οποία μετατοπίζουν την προσοχή του παρατηρητή σου προς τα πάνω και που κάνουν το πρόσωπό σου να «ανοίγει». Ή για κουρέματα που «παίζουν» με όγκους εστιάζοντας στην κορυφή του κεφαλιού. Στην παρακάτω gallery μπορείς να τα ανακαλύψεις, να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots και να… κάνεις το θαύμα σου σε συνεργασία με τον κομμωτή σου.

Cover photo: @mdegark

Διάβασε ακόμα: Chanel Cruise 21/22: Ένα απόλυτα κομψό hair trend έρχεται να μας απασχολήσει μετά από καιρό


Πηγή