Τετάρτη , 4 Μάιος 2022

Octopus Bun: Το χτένισμα που θα λατρέψεις αυτό το Καλοκαίρι!

Υπάρχουν και αυτά τα πρωινά στην πόλη που σηκώνεσαι τελευταία στιγμή, πιάνεις τα μαλλιά σου ψηλά σ’ ένα κότσο, ντύνεσαι και φεύγεις τρέχοντας από το σπίτι. Υπάρχουν κι αυτές οι βραδιές στο νησί που απλά η υγρασία είναι ανυπόφορη και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να δεις τα μαλλιά σου να παίρνουν ανεξέλεγκτη μορφή πάνω στο κεφάλι σου ή να τα αισθάνεσαι να «κολλούν» στην πλάτη σου. Οι επόμενες κινήσεις γίνονται σχεδόν αυτόματα. Βγάζεις το λαστιχάκι από τον καρπό του χεριού και πιάνεις πρόχειρα τα μαλλιά σου ψηλά. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε ένα bun.

Και κάπως έτσι, το χτένισμα που κάναμε τόσο καιρό κάτω από διάφορες συνθήκες, απέκτησε επίσημη ονομασία- που αλλού στο Instagram- και αυτή τη στιγμή φιγουράρει ως ένα από τα ανερχόμενα, πιο hot χτενίσματα για το φετινό Καλοκαίρι.

Το octopus bun είναι στην πραγματικότητα είναι ένας messy κότσος, στον οποίο οι άκρες των μαλλιών μας προεξέχουν ακατάστατα έξω από το λαστιχάκι, θυμίζοντας τα πλοκάμια ενός χταποδιού.

 

A post shared by Grazia (@grazia_croatia) on May 29, 2017 at 3:19am PDT

 

A post shared by Mel & Chanie (@schieddel12) on Aug 27, 2016 at 9:29am PDT

 

A post shared by Kelly Louise Killjoy ✌? (@kellylouisekilljoy) on Jul 20, 2013 at 12:22pm PDT

Και όπως καταλαβαίνεις το Instagram έχει αρχίσει να γεμίζει με octopus buns και εμείς αρχίζουμε να αισθανόμαστε ήδη πιο δικαιωμένες για την επιλογή μας…


Πηγή