Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Oh yes! Βρήκαμε τα 8 πιο ενυδατικά lip balms που κοστίζουν κάτω από 8 ευρώ

Οι αλλαγές στη ζωή μας λόγω Covid-19 ιού μάς έχουν βάλει σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και μας έχουν δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα. Αντί να βλέπουμε τα αρνητικά στοιχεία αυτής της κατάστασης, πρέπει να είμαστε θετικοί και να βλέπουμε τι καλό μπορούμε να αποκομίσουμε από όλο αυτό. Να, για παράδειγμα, αυτό το διάστημα έχουμε απεριόριστο χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας.

Σκέψου πόσες φορές έχεις κάνει μάσκες ομορφιάς, μανικιούρ και πεντικιούρ; Κι αν έχεις βάψει μόνη τα μαλλιά σου από εμάς είναι ένα τεράστιο «μπράβο»! Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις την περιποίηση των χειλιών σου. Αφού κάνεις ένα scrub, που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, επιβάλλεται να φορέσεις lip balm για βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε lip balms με ένα ζουμερό χρώμα για να δώσεις ένα boost στη διάθεσή σου ή να προτιμήσεις balms χωρίς χρώμα, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη φυσικότητα των χειλιών σου. Στην παρακάτω gallery βρήκαμε και σου προτείνουμε τα πιο οικονομικά lip balms που θα βρεις αυτήν τη στιγμή και εσύ δεν έχεις παρά να πατήσεις «προσθήκη στο καλάθι» ή να τα βάλεις στη wishlist σου για την επόμενη αγορά. Α! Και μην ξεχάσεις να το απλώνεις κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!

Διάβασε ακόμα: Πώς θα προστατεύσεις το δέρμα σου από το μπλε φως του υπολογιστή και του κινητού;


Πηγή