Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

OMG! OMG! Χρειάζεσαι αυτό το Pop Grip ΤΩΡΑ!

Η θήκη και τα αξεσουάρ των κινητών μας δεν είναι πλέον απλά πρακτικά αντικείμενα που προστατεύουν τη συσκευή μας για παράδειγμα. Πολλές θήκες είναι και καθρέφτης για να μπορούμε να φοράμε το κραγιόν μας, άλλες έχουν ενσωματωμένο φως για καλύτερα selfies και ούτω καθεξής. Εκτός από τις θήκες ωστόσο, υπάρχουν και τα grip που κολλούν στο πίσω μέρος και μας βοηθούν να κρατάμε το κινητό καλύτερα. Ε λοιπόν εξελίχθηκαν και αυτά και έγιναν beauty αξεσουάρ! Όχι δεν αστειευόμαστε! Να δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Cool, balm, and collected. We’ve got 6 flavors to choose from (dare you to stop at one) ? #PopGripLips #swappable

A post shared by PopSockets (@popsockets) on

Το νέο Pop Grip Lip από την Pop Sockets, δεν είναι απλά βάση για το κινητό αλλά 2 σε 1 βάση και lip balm και τσιρίξαμε όταν το είδαμε! Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις/γεύσεις και φαίνεται πολύ μα πολύ λαχταριστό και πρακτικό! Γιατί λέμε φαίνεται και όχι είναι; Γιατί ακόμα δεν έρχονται στην Ελλάδα αυτά τα Gadgets, τουλάχιστον όχι μέσω του αυθεντικού site!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

YOU GUYS. We just dropped a literal balmshell and we’re kinda freaking out ? #PopGripLips ? (? link in bio)

A post shared by PopSockets (@popsockets) on

Όχι, δεν θα τα αγοράζαμε από αλλού γιατί απλά δεν θα βάζαμε στα χείλη μας κάτι για το οποίο δεν ξέρουμε τίποτα! Προς το παρόν το λαχταράμε και περιμένουμε πως και πώς να φτάσει στα χέρια μας… Μπορεί να μας το φέρει ο Άγιος Βασίλης για τα Χριστούγεννα… you never know!

Διάβασε ακόμα: Ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Lily-Rose Depp;




Πηγή