Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

On the beauty desk: Πράγματα που θα βρεις αυτή τη στιγμή στο γραφείο της ομορφιάς

Καθημερινά καταφθάνουν εδώ στο beauty department σακούλες, κουτιά, πακέτα και τσαντάκια γεμάτα με τα νέα λανσαρίσματα από τον χώρο της ομορφιάς. Έχεις δίκιο να ζηλεύεις… και εγώ πολλές φορές δεν πιστεύω την τύχη μου που κάνω αυτό for a living. Προσπαθώ να ανταποδίδω το καλό κάρμα κάνοντας καλές πράξεις (μαζεύω αδέσποτα, κερνάω καφέ τον επόμενο στην ουρά το πρωί κλπ) αλλά και πάλι, κάνω το σταυρό μου κάθε βράδυ.

Δεν είμαστε όμως εδώ για να μιλήσουμε για αυτά. Όχι ακριβώς τουλάχιστον. Σήμερα (και συχνά-πυκνά στο εξής) θα μιλήσουμε για τα προϊόντα που ξεχώρισαν ανάμεσα σε όλα και βρίσκονται επάνω στο γραφείο μου. Ναι, ανάμεσά τους βρίσκονται και non-beauty πράγματα έτσι για να σπάει η μονοτονία και όχι, δεν έχω ΜΟΝΟ αυτά επάνω στο γραφείο μου. Υπάρχει ένας δεινόσαυρος, ένα ελάφι, ένα μπλε μπαλόνι, μία ζαμπονοτυρόπιτα και πολλά άλλα. Ας δούμε αυτά που σε ενδιαφέρουν…

on my desk stuff

#1 Highlighter. Shiseido, Synchro Skin Illuminator. Είναι το πιο λαμπερό highlighter που έφτασε ποτέ σε αυτό το γραφείο και κοντεύει να τελειώσει. Έχει κρεμώδη υφή, χρώμα που ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας και αποτέλεσμα που το βλέπεις από το διάστημα.

#2 Scrub σώματος. Frank Body, Shimmer Scrub. Μπορεί να μισώ το glitter (ισχύει) όμως μέσα στο συγκεκριμένο scrub σώματος μου αρέσει πολύ. Κυρίως γιατί καταλήγει να φεύγει από πάνω μου και απλά διασκεδάζω στο μπάνιο.

#3 Λάφυρα. Γυαλιά ηλίου, Vogue. Δεν είναι δικά μου, είναι της Κατερίνας αλλά μου αρέσουν και τα κλέβω #sorrynotsorry.

#4 Αντηλιακό προσώπου. Frezyderm, Active Sun Screen Innovative Black Cream SPF 50. Δεν είναι ολόμαυρο αλλά γκρι, απλώνει τέλεια χωρίς να φαίνεται, προστατεύει απόλυτα και μυρίζει τέλεια. Και αυτό κοντεύει να τελειώσει.

#5 Κρέμα σώματος. Sol de Janeiro, Bum Bum Cream. Αν βρεις άλλη που να μυρίζει καλύτερα να την πάρεις. Εγώ δεν έχω βρει…

#6 Ενυδατική προσώπου. Kiehl’s, Glow Formula Skin Hydrator. Κατέφθασε σε ένα πακέτο με διάφορα καλούδια και έγινε το μοναδικό προϊόν που κάνει το δέρμα μου να λάμπει ακόμα και όταν έχω ξεχάσει να πιώ νερό 3 μέρες.

#7 Μουσική. The Big Nose Attack, Sixty Nine. Το CD ήταν δώρο και έχει καταλήξει να παίζει στο repeat καθημερινά εδώ και μέρες. Τα παιδιά είναι Έλληνες και δεν τους ήξερα (αίσχος!). Πρέπει να τους τσεκάρεις εδώ.

#8 Ξηρό conditioner. Sephora, Coconut Dry Conditioner. Πρώτα από όλα μυρίζει καρύδα και παθαίνω συντριβή. Δεύτερον δεν κάνει τα μαλλιά να μοιάζουν λουσμένα αλλά τα ακάνει να μοιάζουν υγιή #sold!

Διάβασε ακόμα:

#CuticleNails: Το διακριτικό nail art που θα λατρέψεις

Αν πρόκειται να κάνεις γαλλικό μανικιούρ FOR THE LOVE OF GOD κάνε ένα από αυτά

Είσαι αναποφάσιστη; Αυτό είναι το χτένισμα για εσένα…


Πηγή