Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

On Wednesday we wear pink! 10 ροζ σκιές που θα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας

Κάθε σεζόν που έρχεται όλες μάς απασχολούν οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Σίγουρα κι εσύ ψάχνεις στο διαδίκτυο να βρεις τι θα επικρατήσει στα κραγιόν και στα eye looks, ποια χρώματα είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα trends και κάπως έτσι κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ σου.

Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποιες αποχρώσεις που είναι all-time classic, δεν έχουν εποχή και ώρα και κατ’ επέκταση σου λύνουν τα χέρια. Μια τέτοια απόχρωση είναι το ροζ, το οποίο καλό είναι να έχεις τόσο σε κραγιόν και lip gloss όσο και σε σκιά.

Make up miracle! Το τρικ για να κάνεις eye lift και να φωτίσεις το βλέμμα σου

Πες «ναι» στη ροζ σκιά από το πρωί ως το βράδυ

Μιας και σε λίγες μέρες από τώρα θα υποδεχθούμε τον Μάρτιο (aka τον πρώτο μήνα της άνοιξης) είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις στο μακιγιάζ σου πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Το ροζ είναι μία από αυτές και είναι ό,τι πρέπει για τα βλέφαρά σου.

roz skia

Με μια ροζ σκιά μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο πρωινό look προσθέτοντας μαύρη μάσκαρα, ροζ ρουζ και ροζ ή nude κραγιόν, ενώ για πιο βραδινά looks μπορείς να «παίξεις» με διαφορετικές σκιές σε ροζ αποχρώσεις και να κάνεις smoky eyes. Ή ακόμα και να χρησιμοποιήσεις ροζ σκιά με glitter.

Πάμε για shopping

Ακόμα να πειστείς για τη διαφορά που θα κάνει στο μακιγιάζ σου η ροζ σκιά; Μάθε, λοιπόν, ότι το ροζ κολακεύει κάθε χρώμα ματιών, αλλά και κάθε τόνο επιδερμίδας. Οπότε… go for it, girl!

Στην gallery έχω βρει για σένα 10 wow ροζ σκιές για να είσαι πλήρως ενημερωμένη για ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά και να κάνεις στοχευμένο beauty shopping!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Το σκούρο κραγιόν είναι must τον χειμώνα – Tips για να το φορέσεις σωστά σαν τη Megan Fox
  • Μπλε σκιά: Ώρα να φορέσεις την απόχρωση που ενώνει δεκαετίες και ξυπνά μνήμες

Πηγή