Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

On Wednesdays we wear pink: Μερικά ροζ κραγιόν για να σου φτιάξει η διάθεση

Η διάθεσή μας τις τελευταίες ημέρες δεν είναι η καλύτερη. Τα νέα που εξελίσσονται με ξέφρενους ρυθμούς έχουν «ρουφήξει» το χαμόγελό μας και πιάνουμε τους εαυτούς μας συνοφρυωμένους (τόσες ρυτίδες) μπροστά στις οθόνες των υπολογιστώ μας. Ασφαλώς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να ενημερωνόμαστε όμως, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να σου δείξουμε μερικά από τα αγαπημένα μας ροζ κραγιόν που θα σου φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση. Το ροζ είναι ένα σούπερ κολακευτικό και εύκολο χρώμα για τα χείλη κάνει όμως και θαύματα για την ψυχολογία μας, όπως και το ίδιο το κραγιόν

Είναι ένα χαρούμενο, διασκεδαστικό χρώμα το οποίο μπορείς να φορέσεις ακόμα και τις ημέρες που θα δουλεύεις από το σπίτι, αν μη τι άλλο για να νιώθεις όμορφη με τις πιτζάμες σου και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν γύρω σου.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν να χαμογελάσουμε όλες μαζί, κάναμε μία μικρή επιδρομή στα αρχεία μας και ανασύραμε τις all time αγαπημένες μας ροζ αποχρώσεις κραγιόν, τις βάλαμε σε μία gallery και σε προσκαλούμε να τις χαζέψεις ή και να τις κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

Πριν τις δεις, να σου θυμίζουμε πως ο πανικός δεν ωφέλησε ποτέ κανένα, πως οι οδηγίες του κράτους πρέπει να τηρούνται και πως όλο αυτό θα περάσει, όλα θα πάνε καλά. Χαμογέλα λίγο…

Διάβασε ακόμα: Αν τρως τα νύχια σου έχεις έναν ακόμα, ΠΟΛΥ σημαντικό λόγο για να σταματήσεις…


Πηγή