Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Only for 90’s lovers: Η Kate Moss μόλις έβγαλε τη δική της σειρά καλλυντικών

Η Kate Moss χωρίς αμφιβολία υπήρξε το απόλυτο fashion και beauty icon των 90’s. Το smoky eye look της και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της ήταν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του signature μακιγιάζ της, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και κάπως έτσι, στη λίστα με τις beauty συνεργασίες της ήρθε να προστεθεί και η τελευταία με το super luxe Ιαπωνικό beauty brand Decorté.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του brand, το supermodel λανσάρει τη δική του σειρά καλλυντικών που θα πωλούνται αποκλειστικά στο Saks Fifth Avenue. Το makeup kit που βρίσκεται μέσα σε μια κομψή μαύρη θήκη, περιέχει μια παλέτα σκιών για τα μάτια και τα χείλη, ένα μολύβι για τα χείλη, eyeliner, ένα μολύβι για τα φρύδια και τρία πινέλα μακιγιάζ.

Η παλέτα περιλαμβάνει έξι σκιές που κυμαίνονται σε φυσικές, μεταλλικές χρυσαφένιες και σαμπανιζέ αποχρώσεις και τέσσερις ματ, iconic αποχρώσεις για τα χείλη (κόκκινες, nude, ροζ, αλλά και πιο berry). Το kit κοστίζει περίπου 160 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά από εδώ!

 

Photo Credits: Getty Images


Πηγή