Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#OrangeNails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ που έχει κάνει ποτέ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί και επίσημα να πάρει τον τίτλο της Nail Queen 2021! Η παρουσιάστρια του ALPHA, από την πρώτη μέρα της χρονιάς που διανύουμε, έδειξε ότι η μεγάλη της beauty αγάπη είναι το μανικιούρ. Και φρόντιζε να μας το υπενθυμίζει πολλές φορές μέσα στον μήνα εναλλάσσοντας τα nail art της.

Και τι δεν έχει κάνει ως τώρα! Cow print nails, νύχια με δολάρια, μανικιούρ με έμπνευση τα γλειφιτζούρια και τις κορδέλες της ρυθμικής γυμναστικής. Οι ιδέες της πραγματικά δεν έχουν τέλος. Αυτό ακριβώς μάς απέδειξε με το τελευταίο μανικιούρ της, το οποίο έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Είναι το πιο παιχνιδιάρικο, φωτεινό και πρωτότυπο μανικιούρ που έχει κάνει ποτέ και έμπνευση για αυτό αποτέλεσαν… τα πορτοκάλια. Ειδικότερα, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα nail art με nude-σκούρα μπεζ βάση, την οποία «στόλιζαν» πορτοκάλια. Το περίγραμμα του κάθε νυχιού είχε ένα υπέροχο σιέλ χρώμα και κάπως έτσι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μάς έδωσε το #nailspiration της νέας εβδομάδας.

Αν, λοιπόν, κι εσύ δεν ήξερες τι μανικιούρ και τι σχέδιο να κάνεις στα νύχια σου στο ραντεβού με τη nail artist σου μόλις το βρήκες. Τα πορτοκάλια στα νύχια της Ηλιάνας είναι super cute και έχουν έντονα παιχνιδιάρικη διάθεση. Γιατί κι εσύ, λοιπόν, να μην τα δοκιμάσεις;

Κι αν θες εναλλακτική… Και τα λεμόνια είναι μια πολύ καλή ιδέα! Σκέψου, λοιπόν, καλά και κάνε τη διαφορά με το επόμενο nail art σου, όπως ακριβώς κάνει κάθε φορά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διάβασε ακόμα: Rapunzel hair: Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση!


Πηγή