Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Oscars: 20 υπέροχα beauty looks που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μας

Ο κορονοϊός ήρθε και τάραξε για τα καλά τις ζωές μας, άλλαξε τις συνήθειές μας και την καθημερινότητά μας. «Σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του και, όπως είναι φυσικό, ανέγγιχτα δεν έμειναν ούτε τα μεγάλα και φαντασμαγορικά events του πλανήτη. Τελετές απονομής διαφόρων βραβείων αναβλήθηκαν σε μια προσπάθεια να προστατευθούμε όλοι από την πανδημία και να δούμε πού θα καταλήξει όλη αυτή η κατάσταση.

Σιγά-σιγά, όμως, το τελευταίο διάστημα αρχίζουμε και μπαίνουμε και πάλι σε μια νέα κανονικότητα. Και μαζί με αυτήν, πραγματοποιούνται όλο και περισσότερα events σε ένα νέο καθεστώς, βέβαια. Στη virtual εκδοχή τους ή στην ημι-virtual, με άλλους stars να συνδέονται διαδικτυακά φορώντας τα εντυπωσιακά outfits τους στον καναπέ του σπιτιού τους και άλλους να έχουν την τύχη να περπατούν στο άλλοτε over-crowded κόκκινο χαλί.

Απόψε, λοιπόν, είναι η σειρά των μεγαλύτερων κινηματογραφικών βραβείων… Τα Oscars 2021 θα πραγματοποιηθούν – με μια καθυστέρηση περίπου δύο μηνών- και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε όσο ποτέ άλλοτε να δούμε τις λαμπερές stars και τα beauty looks που επέλεξαν για την πιο φαντασμαγορική βραδιά της χρονιάς.

Μέχρι τότε… Ας δούμε τα 20 πιο εντυπωσιακά και elegant beauty looks που μας στιγμάτισαν την τελευταία εικοσαετία. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει είκοσι υπέροχες stars, των οποίων οι εμφανίσεις στα Oscars έμειναν κάτι παραπάνω από ανεξίτηλες στη μνήμη μας.

Διάβασε ακόμα: Top of the top! 9 φανταστικά foundation στα οποία «ορκίζονται» οι stars


Πηγή