Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Oscars 2017: Κάνουμε zoom στο μανικιούρ των stars!

Μετά τα εντυπωσιακά μακιγιάζ, χτενίσματα αλλά και την περίεργη δήλωση της Dakota Johnson στο κόκκινο χαλί των Oscars περί ανύπαρκτου μακιγιάζ… ήρθε η στιγμή να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στα… άκρα! (Γιατί μην ξεχνάς πως μιλάμε για το πιο λαμπερό κόκκινο χαλί της χρονιάς).

Πάμε να δούμε λοιπόν, τι επέλεξαν για τα άκρα τους οι διάσημες κυρίες του Hollywood…

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότερες stars έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στις παστέλ και πιο ουδέτερες αποχρώσεις ανάμεσά τους η Miranda Kerr, η Brie Larson, η Jessica Biel, η Halle Berry κ.α, ενώ παράλληλα, αρκετές επέλεξαν μεταλλικές αποχρώσεις, όπως η χρυσή απόχρωση της Nicole Kidman, η rose gold της Hailee Steinfeld (τη λατρέψαμε) και η ασημένια της Mariah Carey. Κλασική εξίσου επιλογή- εκτός από τα χείλη- είναι το κόκκινο χρώμα και στα νύχια (δες το μανικιούρ της Ginnifer Goodwin και της Lily Donaldson) αλλά και οι σκούρες – μαύρες αποχρώσεις (βλέπε Olivia Culpo και Scarlett Johansson).

GettyImages 645692794

GettyImages 645827388

Ξεφεύγοντας από την κλασική μονοχρωμία, η Janelle Monáe επέλεξε ένα ιδιαίτερο nail art συνδυάζοντας τη nude βάση με χρυσά τρουκς στην κορυφή κάθε νυχιού.

 

Δες από πολύ κοντά τα μανικιούρ των stars στην παραπάνω gallery!


Πηγή