Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Oscars 2017: Τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς

Το πιο σημαντικό red carpet της χρονιάς είναι γεγονός και το Dolby Theatre κατακλύστηκε από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες του Hollywood. Φυσικά, εκτός από τους νικητές της 89ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Οσκαρ και το στιλιστικό ενδιαφέρον (τόσο της τελετής όσο και του after party του Vanity Fair), την προσοχή μας δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το beauty look (aka το μακιγιάζ και τα μαλλιά) που επέλεξαν οι stars αποκλειστικά γι αυτή τη βραδιά.

 

Makeup artists, hairstylists, facialists, στυλίστες, γυμναστές και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα μπορεί να φανταστεί ο νους σου πως έχει ανάγκη μια star για ένα τέλειo look στο κόκκινο χαλί των βραβείων , έχουν επιστρατευθεί ειδικά για αυτό το σκοπό μήνες πριν, ανεβάζοντας το κασέ των εμφανίσεων.

oscars 2017

 

 Δίνοντας έμφαση στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αρκετές stars προτίμησαν το signature φυσικο μακιγιάζ τους (Felicity Jones), ενώ δεν έλειψαν και οι εμφανίσεις που «ξέφυγαν» από το καλούπι των Οσκαρικών εμφανίσεων. Smoky eyes σε μεταλλικές αποχρώσεις όπως το εκπληκτικό μωβ smoky eye look της Olivia Culpo, αλλά και το καφέ smoky της Hailee Steinfeld ήταν μόνο μερικά από τα makeup trends που επικράτησαν. Εκτός από το κλασικό πλέον δίπολο red (Emma Roberts)- nude lips δεν ήταν λίγες οι stars που έκαναν τη διαφορά, όπως το πορτοκαλί κραγιόν της Karlie Kloss.

GettyImages 645621244

GettyImages 645630208

 

Δες όλα τα beauty looks στη gallery!

 


Πηγή