Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Oscars 2021: Το beauty trend που κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί μάς είχε λείψει πάρα πολύ

Η βραδιά των Oscars αποτελεί σημείο-σταθμό της κάθε χρονιάς για τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Κι αυτό, γιατί στο κόκκινο χαλί βλέπουμε ετησίως να περπατούν stars με υπέροχα σύνολα μεγάλων Οίκων Μόδας, αλλά και με beauty looks που είναι αξιοζήλευτα. Ειδικά φέτος, μάλιστα, περιμέναμε εναγωνίως αυτήν τη φαντασμαγορική βραδιά, που – λόγω κορονοϊού- αναβλήθηκε αρκετές φορές μέχρι τελικά να πραγματοποιηθεί.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, λοιπόν, είδαμε όλες τις αγαπημένες μας celebrities να παρελαύνουν στο red carpet και να έχουν βάλει τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν. Πραγματικά, τα Oscars 2021 ίσως ήταν η ωραιότερη beauty στιγμή των κινηματογραφικών βραβείων.

Υπέροχα χτενίσματα, «καθαρά» πρόσωπα, elegant μακιγιάζ και μεταμορφώσεις πολλών stars κυριολεκτικά μας συνεπήραν, όμως ένα ήταν το beauty trend που επικράτησε και λανσαρίστηκε από πολλές Hollywood stars: το κραγιόν. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι διάσημες κυρίες στερήθηκαν όλον αυτόν τον έναν χρόνο τα λαμπερά και έντονα κραγιόν τους, οπότε τώρα που δεν χρειαζόταν να φορούν μάσκα προστασίας τα… τίμησαν και με το παραπάνω.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, οι stars δεν επέλεξαν να φορέσουν απλά ένα οποιοδήποτε κραγιόν, αλλά προτίμησαν κατά κύριο λόγο τα έντονα, σκούρα χρώματα, όπως το μπορντό, το βουργουνδί, το δαμασκηνί και γενικότερα τις berry αποχρώσεις.  Προτίμησαν να κάνουν beauty statement με το κραγιόν τους, το οποίο είχαν απαρνηθεί όλο αυτό το διάστημα και… μας έδωσαν κι εμάς το έναυσμα να αρχίσουμε και πάλι να χρησιμοποιούμε εντατικά το πιο αγαπημένο item του νεσεσέρ μας!

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Το νέο κούρεμα της Halle Berry ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς


Πηγή