Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Oscars beauty: Από το 1990 ως και το 2021 είδαμε looks για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει αρκετά

Παρ’ όλο που η «σεζόν των βραβείων» βρίσκεται σε full speed και η μία τελετή διαδέχεται την άλλη (φέτος είχαμε και 2 σε ένα βράδυ), ένα είναι το κόκκινο χαλί για το οποίο ανυπομονούμε: Αυτό των βραβείων Όσκαρ. Οι εμφανίσεις των σταρ στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί, αποκτούν iconic status και όχι, δεν αναφερόμαστε μόνος τις λαμπερές τουαλέτες που βλέπουμε να παρελαύνουν.

Το κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ, είναι το μέρος όπου εκκολάπτονται οι πιο elegant τάσεις της χρονιάς, εκεί όπου νέα χρώματα μαλλιών και κουρέματα κάνουν το ντεμπούτο τους, εκεί που τα κορίτσια μοιάζουν πασπαλισμένα με αστερόσκονη. Κάποιες εμφανίσεις έχουν μείνει στην ιστορία όπως εκείνη της Goldie Hawn το 1971 με τις τεράστιες βλεφαρίδες και τα λουλούδια στα μαλλιά…

Hemisqualane: Το buzzy συστατικό που υπόσχεται να σου χαρίσει υγιή και δυνατά μαλλιά

Όπως και αυτή της Cate Blanchett που μας είχε ξεγελάσει με το ψεύτικο καρέ της το 2011 (το οποίο και αντέγραψαν πολλές celebrities, δεκάδες φορές έκτοτε).

AP110227075758

Υπάρχουν ωστόσο και εμφανίσεις που δεν δημιούργησαν μεγάλο buzz αλλά έμειναν χαραγμένες στο μυαλό των beauty editors για τους δικούς τους λόγους. Αυτές αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε σήμερα. Όχι, δεν είναι οι καλύτερες beauty εμφανίσεις όλων των εποχών, είναι τα looks για τα οποία δεν έχουμε μιλήσει αρκετά.

Κάποια ίσως να τα θυμάσαι, κάποια άλλα θα τα δεις για πρώτη φορά γιατί εμφανίστηκαν πολύ πριν γεννηθείς. Όλα ωστόσο είναι relevant μέχρι και σήμερα και κάποια εκδοχή τους σίγουρα θα τη δούμε και στο φετινό κόκκινο χαλί.

Τα pedicure trends της άνοιξης θα σε κάνουν να θες να φορέσεις πέδιλα από αύριο κιόλας


Πηγή