Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Own the Summer: Θες προστασία και φυσικό μαύρισμα; Τώρα μπορείς!

Το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία, η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου. Έτσι και εμάς, όσο ο υδράργυρος «ανεβαίνει», μας απασχολούν όλο και λιγότερα πράγματα. Ποια είναι αυτά; Ο προορισμός των φετινών διακοπών, το στυλάτο μαγιό που θα «συντροφεύει» κάθε δροσιστική βουτιά και το βασικότερο, πώς θα καταφέρουμε να προφυλαχτούμε καλύτερα από τον ήλιο, αποκτώντας συγχρόνως το bronze χρώμα που ονειρευόμασταν όλο το χειμώνα.

Για να είμαστε ειλικρινείς, έπειτα από τόσες προειδοποιήσεις από ειδικούς και δερματολόγους, η προστασία από την UV ακτινοβολία, είναι η πρωταρχική μας προτεραιότητα, μόλις το ημερολόγιο «γυρίσει» στον Ιούνιο. Ωστόσο, όσο ενδελεχής και αν είναι η έρευνα αγοράς που πραγματοποιούμε, λίγες είναι οι φορές που έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από κάποιο προϊόν. Τι ζητάμε στην τελική; Μία εξελιγμένη σύνθεση η οποία θα μας παρέχει, ένα ευρύ φάσμα αντηλιακών φίλτρων UVA/UVB, ενώ θα ενισχύει με τον πιο φυσικό τρόπο το μαύρισμά μας, χωρίς χρωστικές και βλαβερά ενισχυτικά. Αν σε έχουν πείσει πως όλο το παραπάνω είναι κομμάτι… ανέφικτο, να ξέρεις πως η ολοκληρωμένη σειρά της NIVEA SUN Protect & Bronze, καινοτομεί για μία ακόμη φορά, ανατρέποντας κάθε μύθο γύρω από την αντηλιακή προστασία.

Your body, your temple

Μπορεί το πρόσωπο να είναι το σημείο που σε αγχώνει περισσότερο, όσο βρίσκεσαι εκτεθειμένη στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία, το δέρμα του σώματός σου όμως – χρειάζεται εξίσου προστασία. Σπίλοι, στίγματα, «αθώες» καφέ κηλίδες και όζοι, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που πρέπει να εφαρμόζεις το αντηλιακό σου, τουλάχιστον μισή ώρα πριν βγεις στο «φως». Επιλέγοντας μάλιστα ένα αντηλιακό γαλάκτωμα ή λάδι σε μορφή spray, η εφαρμογή θα είναι πιο γρήγορη και εύκολη και το δέρμα σου θα απορροφά συντομότερα το αντηλιακό. Συγκεκριμένα, τα NIVEA SUN Protect & Bronze Trigger Spray και Oil Spray, είναι απόλυτα waterproof, ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας, «θωρακίζοντας» την άμυνά της με SFP 30. Το φυτικό εκχύλισμα γλυκόριζας που περιλαμβάνει η σύνθεσή τους, σου υπόσχεται φυσική ενεργοποίηση της μελανίνης για ένα ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα, κρατώντας το δέρμα σου απόλυτα ενυδατωμένο.

Your face is my favorite

Από την άλλη βέβαια, η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι εκείνη που βρίσκεται μονίμως εκτεθειμένη στον ήλιο και είναι λογικό να σε προβληματίζει περισσότερο. Οι ιδιαιτερότητές της μάλιστα, όπως η λιπαρότητα, η ευαισθησία, οι πανάδες, η δυσχρωμία, καθιστούν ακόμη πιο συγκεκριμένη την επιλογή που πρέπει να κάνουμε για να μην εντείνουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, οι ανάλαφρες υφές και οι ισχυρές συνθέσεις της προηγμένης σειράς NIVEA SUN UV FACE, περιλαμβάνουν μία σειρά από χαρακτηριστικά, όπως φυσικά αντιοξειδωτικά, ένα «πλούσιο» σύμπλεγμα βιταμινών και τα αναγκαία φίλτρα UVA/UVB, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε εξιδεικευμένη περίπτωση. Το συνένζυμο Q10 που βρίσκουμε στο NIVEA UV Face Anti-age & Anti-pigments για παράδειγμα, μειώνει τη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αποτρέποντας έτσι την πρόκληση πρόωρης γήρανσης αλλά και την εμφάνιση πανάδων. Η UV Face Mat Look πάλι, με την πρωτοπόρα Shine Control τεχνολογία του, είναι η διάφανη, mat «λύση» που έψαχνες για την ανεπιθύμητη λιπαρή αίσθηση που αφήνουν τα αντηλιακά στην ήδη αρκετά λιπαρή επιδερμίδα σου. Κλείνοντας, η σειρά ολοκληρώνεται με την «κλασική» επιλογή της NIVEA SUN UV Face BB, που θα εξομαλύνει με τον πιο φυσικό τρόπο τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας σου, χαρίζοντάς σου παράλληλα την ισχυρή άμυνα που χρειάζεσαι.

nivea 4

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο! Πλέον ό,τι ζητούσες για να «κατακτήσεις» το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να το βρεις στη νέα σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA SUN. Να είσαι σίγουρη, πως το χρυσαφένιο bronze μαύρισμά σου, όχι μόνο δεν θα περάσει απαρατήρητο αλλά θα «γράψει» ιστορία!

#niveasun #ownthesummer


Πηγή