Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#PalmTreeNails το πιο καλοκαιρινό nail art είναι ό, τι πρέπει για το Σάββατο

Σήμερα το δελτίο καιρού δίνει βροχές και καταιγίδες σε πολλά μέρη της Ελλάδας και μας χαλάει τα σχέδια για βόλτες στην παραλία και εκδρομές.

Δεν μας πειράζει όμως. Οι καλοκαιρινές μπόρες είναι ευπρόσδεκτες και ξέρουμε ότι, τους μήνες που θα ακολουθήσουν, θα σκάσουμε από τη ζέστη οπότε, ας ευχαριστηθούμε τώρα τη δροσιά της βροχής.

via GIPHY

Άσε που οι βροχές μας θυμίζουν μέρη τροπικά! Τα μέρη όπου φυτρώνουν κοκοφοίνικες ως την ακροθαλασσιά. Μέρη όπου η άμμος είναι χρυσαφένια ή χρυσή και σου σερβίρουν κοκτέιλ με ομπρελίτσες.

Οι καρύδες είναι το φρούτο του κοκοφοίνικα και το λάδι καρύδας κάνει θαύματα

Με αυτές τις εικόνες στο μυαλό λοιπόν, αποφασίσαμε ότι το σημερινό nailspiration θα είναι αφιερωμένο στα #PalmTreeNails, τα νύχια με κοκοφοίνικες.

via GIPHY

Σαν nail art, ο φοίνικας και τα φύλλα του είναι εύκολο και δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα όπως θα δεις στην gallery που ετοιμάσαμε για εσένα παρακάτω.

Βρήκαμε σχέδια με λιτά χρώματα αλλά και άλλα, πολύ πιο colorful και fun. Ξεχωρίσαμε τα 10 πιο όμορφα από όλα και θέλουμε να κάνεις ένα ακόμα scroll για να τα δεις.

Υπάρχει ένα για κάθε γούστο, για κάθε διάθεση και σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την ημέρα σου ευχάριστα με τροπικές εικόνες. Ρίξε μία ματιά και μην ανησυχείς, μετά τη βροχή, βγαίνει το ουράνιο τόξο.

Δες εδώ και μερικά μανικιούρ για να μην σε πιάνει το μάτι


Πηγή