Δευτέρα , 10 Αύγουστος 2020
Πέντε μυστικά για τέλεια φρύδια

Πέντε μυστικά για τέλεια φρύδια

Πώς θα πετύχετε το ιδανικό σχήμα

Μήπως δεν έχετε το χρόνο ή το χρήμα για να επισκέπτεστε τακτικά έναν επαγγελματία που θα αναλάβει να διορθώνει το σχήμα των φρυδιών σας;

Στην πραγματικότητα δεν είναι δύσκολο να το αναλάβετε μόνη σας, ακολουθώντας απλά καθημερινά τις παρακάτω συμβουλές.

1. Προσθέστε λίγο conditioner

Τα φρύδια σας χρειάζονται τόση, αν όχι περισσότερη, προσοχή όσο και τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το αγαπημένο σας σέρουμ, οργανικά έλαια, όπως καρύδας, αμυγδάλου ή ελαιόλαδο, για να διατηρήσετε τα φρύδια σας υγιή και γεμάτα.

2. Απομακρύνετε τις εμφανείς ατίθασες τρίχες

Η κίνηση αυτή θα καθαρίσει στη στιγμή το πρόσωπό σας, χωρίς να αλλάξει το σχήμα σε ολόκληρο το φρύδι σας. Κόψτε τις πολύ μακριές τρίχες, χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψαλιδάκι για καλύτερο έλεγχο και μεγαλύτερη ακρίβεια.

3. Χτενίστε τα

Ακριβώς όπως και τα μαλλιά σας, το να χτενίζετε τα φρύδια σας, βελτιώνει την εμφάνισή τους. Απλά χτενίστε τα με το ειδικό χτενάκι, προς τα πάνω και κατά μήκος της διεύθυνσης που φυτρώνουν.

4. Γεμίστε τα

Το να γεμίσετε τα φρύδια σας, θα τονίσει το τόξο τους και θα στρέψει την προσοχή μακριά από τυχόν ακατάστατες τριχούλες. Πάρτε ένα μολύβι που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, δύο τόνους ανοιχτότερο για σκούρα μαλλιά και δυο τόνους πιο σκούρο για ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Αν δεν έχετε μολύβι φρυδιών, εφαρμόστε τζελ που θα κρατήσει τις τριχούλες στη θέση τους όλη μέρα.

5. Προσθέστε λίγο concealer

Ταμπονάρετε μικρή ποσότητα concealer από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι το κόκαλο του φρυδιού, το οποίο θα βοηθήσει να κρυφτούν οι ατίθασες τρίχες που μπορεί να καταστρέψουν την ομαλή γραμμή του φρυδιού σας, και θα το βοηθήσει να φαίνεται πιο έντονο και γεμάτο.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr