Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Περιπτώσεις για να μην προτιμήσεις τα κοντά μαλλιά

Περιπτώσεις για να μην προτιμήσεις τα κοντά μαλλιά

Πότε να μην τα κόψεις

Το αποφάσισες. Θέλεις μια αλλαγή και αμέσως το μάτι πέφτει στα μαλλιά σου. Να αποχαιρετήσεις την μακριά σου κόμη μετά από τόσο προσπάθεια που έκανες για να τη φτάσεις στο επιθυμητό μήκος; Διάβασε παρακάτω πότε δεν πρέπει να τα κόψεις κοντά και αποφάσισε μετά τι θα κάνεις.

Μπορεί να θέλεις όσο τίποτα να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, όμως αναρωτήθηκες μήπως θέλεις να το κάνεις για τους λάθος λόγους;

Αν δεν είσαι σίγουρη πως θέλεις να θυσιάσεις την κόμη σου, τότε καλό είναι να μην κάνεις το μεγάλο βήμα και αποφασίσεις να κόψεις τα μαλλιά σου. Το κακό είναι πως αν θέλεις να «γυρίσεις» στα λατρεμένο σου μακρύ μαλλάκι, δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει γρήγορα ειδικά αν διαλέξεις να τα κόψεις πολύ κοντά. Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να το σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να τα κόψεις αλλά και να σκεφτείς αν θα σε βολέψει ή θα σου πηγαίνει.

Ο χειμώνας δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά αφού ίσως και να μην είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για να αφήσεις εκτεθειμένο τον λαιμό σου στο κρύο. Μπορεί τα κοντά κουρέματα γενικά να είναι εντός μόδας αυτή τη σεζόν, αλλά το θέμα είναι να σε βολέψουν κιόλας και να μην τρέχεις για εξτένσιον χειμωνιάτικα.

Το να κόψεις κοντά τα μαλλιά μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης αλλά μήπως σκέφτηκες αν θα σου αρέσει ο εαυτός σου μετά; Η ανάγκη σου για αλλαγή που έρχεται μετά από έναν χωρισμό είναι σίγουρη, όμως το θέμα είναι να αλλάξεις για αρχή κάτι πιο απλό όπως π.χ. το χρώμα των μαλλιών σου που ακόμη και αν δεν σου αρέσει μπορείς να το διορθώσεις και στην συνέχεια να κόψεις τα μαλλιά σου. Ξεκίνησε κόβοντας τα λίγο-λίγο αν δεν είσαι σίγουρη σχετικά με το μήκος που θέλεις να έχουν.

Πηγή: Womenonly.gr