Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Πες μου το χρώμα των νυχιών σου να σου πω τι χαρακτήρας είσαι!

Πες μου το χρώμα των νυχιών σου να σου πω τι χαρακτήρας είσαι!

Μάθετε τι φανερώνει το αγαπημένο σας μανό για την προσωπικότητά σας!

Κόκκινο: Η άνετη

Τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει αυτή την κλασσική απόχρωση των νυχιών, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι είστε η «κυρίαρχος του κόσμου.» Το χρώμα αυτό δεν αποπνέει μόνο δύναμη αλλά στέλνει και vibes στο αντίθετο φύλο και φανερώνει την διάθεσή σας για φλερτ!

Κίτρινο: Η χαρούμενη

Εάν επιλέξατε αυτό το χρώμα για τα νύχια σας σίγουρα δεν φοβάστε να ξεχωρίσετε. Το κίτρινο είναι το χρώμα που κάνει «μπαμ» και δείχνει ότι σαν χαρακτήρας είστε χαρούμενη και δραστήρια.

Πράσινο: Η ήρεμη

Μην εκπλαγείτε αν οι φίλοι σας σας ψάχνουν συνεχώς και ζητάνε τη συμβουλή σας. Αυτό είναι εξαιτίας της ήρεμης και καταπραυντικής προσωπικότητας που αποπνέετε. Το πράσινο συμβολίζει την αρμονία, την ισορροπία , την αφοσίωση και τη φροντίδα.

Πορτοκαλί: Η εξωστρεφής

Είστε μάλλον η πιο κοινωνική της παρέας σας. Εκείνη που πετάει σαν μια πεταλουδίτσα από λουλούδι σε λουλούδι και λατρεύετε να περιτριγυρίζεστε από κόσμο. Τα κοινωνικά events είναι το καλύτερό σας!

Μπλε: Η αξιόπιστη

Μόνο όσοι αγαπούν πραγματικά την αλήθεια επιλέγουν αυτό το χρώμα, το οποίο συνδέεται με το βάθος και τη σταθερότητα. Είναι το αγαπημένο μας χρώμα κάθε καλοκαίρι – το μπλε σαν του ωκεανού και του ουρανού!

Ροζ: Η ρομαντική

Έχετε αυτό το χρώμα στα νύχια σας παρόλο που η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε; Τότε σίγουρα είναι το αγαπημένο σας. Όσο πιο έντονο είναι το ροζ που επιλέγετε τόσο πιο παθιασμένη είστε.

Άσπρο: Η διανοούμενη

Ένα καθαρό χρώμα σαν το άσπρο αντιπροσωπεύει τα νέα ξεκινήματα. Είτε αγοράζετε ένα νέο σπίτι είτε αλλάζετε επαγγελματική πορεία ή απλά ετοιμάζεστε για διακοπές, ο λευκός καμβάς στα νύχια σας είναι «ανοιχτός» σε πολλές προτάσεις.

Μωβ: Η πνευματώδης

Ένα μείγμα από κόκκινο και μπλε χρώμα κάνει αυτό το σούπερ βιολετί χρώμα. Είστε πνευματώδης και οραματίστρια και δεν σας ενοχλεί καθόλου όταν σας λένε εκκεντρική.

Μαύρο: Η ισχυρή

Κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί σας! Αυτό το σκούρο μεν αλλά κομψό δε χρώμα στα νύχια σας φανερώνει την αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει. Μπορεί βεβαίως και να είναι η άμυνά σας για να προστατευτείτε από τον έξω κόσμο.

Πηγή: baby.gr