Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Pink… hair don’t care: Η διάσημη τραγουδίστρια έβαψε και πάλι τα μαλλιά της ροζ

Εάν μας ζητούσε κάποιος να περιγράψουμε την Pink με μία λέξη ή έστω να βρούμε το σήμα κατατεθέν της, τότε αυτό θα ήταν η λέξη ροζ. Από εκεί άλλωστε που εμπνέυστηκε και το παρατσούκλι της μιας και το κανονικό της όνομα είναι Alecia Beth Moore.

Η 37χρονη τραγουδίστρια πριν από 3 μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι και τώρα που ξεκινά μια καινούργια εποχή στη ζωή της και την καριέρα της, αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή, η οποία μας γύρισε λίγο πίσω στο 2000.

Η Pink για πολλά χρόνια είχε τα μαλλιά της βαμμένα ροζ και αυτός ήταν και ο λόγος που εμπνεύστηκε αυτό το παρατσούκλι άλλωστε. Και αφού κατάφερε να χτίσει ένα μεγάλο όνομα στην παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής επέλεξε για κάποια χρόνια να παραμείνει ξανθιά.

Όλα αυτά όμως μέχρι χθες που star κοινοποίησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Η 37χρονη τραγουδίστρια γύρισε πίσω στην παλιά της απόχρωση, βάφοντας τα μαλλιά της ροζ ξανά ενώ στις άκρες είχαν μία μπλε –μωβ απόχρωση.

3E6129E800000578 4325532 image m 95 1489786400440

«Feelin myself», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας επισημαίνοντας μάλιστα και την δημιουργό του χρώματος αυτού, Naomi Knights.

Εσύ πως προτιμάς την Pink;


Πηγή