Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

#PizzaNails γιατί τις Κυριακές οι θερμίδες δεν μετρούν

Κυριακή σήμερα και θα την περάσεις στη θάλασσα ή χαλαρώνοντας κάτω από το κλιματιστικό. Το φαγητό λοιπόν θα σε απασχολήσει ιδιαιτέρως.

Σα να μην έφτανε αυτό, οι Κυριακές είναι και μελαγχολικές! Είναι σαν το τέλος των διακοπών και παθαίνουμε μικρή κατάθλιψη το βράδυ. Όχι απόψε όμως…

Απόψε θα παραγγείλουμε πίτσες, θα τις φάμε χωρίς τύψεις και θα περάσουμε περίφημα. Όχι, όχι, όχι, μην σκέφτεσαι τις θερμίδες, ξέχασέ τις.

via GIPHY

Βέβαια αυτά τα παγωτά έχουν μηδέν θερμίδες

Οι φήμες, όχι εμείς

Φήμες λένε ότι, τις Κυριακές, οι θερμίδες δεν μετρούν, και εμείς επιλέγουμε να πιστέψουμε αυτή τη φήμη, όσο αστεία και αν είναι (γιατί είναι πράγματι αστείο).

Όλη μέρα λοιπόν θα σκεφτόμαστε το βράδυ και την ταινία που θα δούμε μαζί με τον τυρένιο πειρασμό που θα παραγγείλουμε και για να σε βάλουμε στο ίδιο mood, αφιερώσαμε το daily nailspiration στις πίτσες!

Ψάξαμε στο Instagram για nail art με κομμάτια ή και ολόκληρες πίτσες και οι αγαπημένες aritsts δεν μας απογοήτευσαν καθόλου!

Είδαμε νύχια στολισμένα με μανικιούρ σκέτους πειρασμούς και τα καλύτερα τα συγκεντρώσαμε παρακάτω. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να σου ανοίξει η όρεξη και μην το σκέφτεσαι πολύ!

Εδώ θα δεις μανικιούρ με λουλούδια


Πηγή