Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Πώς το λάδι καρύδας θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά και επιδερμίδα!

Πώς το λάδι καρύδας θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά και επιδερμίδα!

Η επιδερμίδα μας καθώς και τα μαλλιά μας, χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και φροντίδας. Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά που μας χαρίζει η φύση, το οποίο έχει πολλαπλές χρήσεις και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε δεόντως.
Πάμε να δούμε με ποια υλικά συνδυάζεται τέλεια και επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας:
Eπιδερμίδα:
– Mάσκα: Ανακατέψτε λάδι καρύδας με μέλι και απλώστε τη στο προσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Μετά ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Η μάσκα αυτή είναι ενυδατική και αντιβακτηριδιακή!
– Scrub: Aν θέλετε να κάνετε απολέπιση, τότε δεν έχετε παρά να αναμίξετε λάδι καρύδας με μαγειρική σόδα. Η επιδερμίδα σας θα το εκτιμήσει
– Ενυδάτωση σώματος:Αν παρουσιάζετε ξηροδερμία δεν έχετε παρά να κάνετε μασάζ στα προβληματικά σημεία μόνο με το λάδι καρύδας. Θα γίνουν μαλακά στη στιγμή!
Μαλλιά:
– Μαλλιά που φριζάρουν: Οι περισσότερες γυναίκες ταλαιπωρούνται από το ενοχλητικό φριζάρισμα. Η λύση έρχεται από το λάδι καρύδας. Μετά το λούσιμο ή και αφότου έχετε στεγνώσει τα μαλλιά σας, ρίξτε μερικές σταγόνες του ελαίου στα χέρια σας και έπειτα απλώστε τις στις άκρες σας.
– Μάσκα ενδυνάμωσης: Αν θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ, απλώστε το λάδι καρύδας στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με μια μεμβράνη ή πετσέτα. Αφήστε τα για μία με δύο ώρες (όσο αντέχετε) και έπειτα λουστείτε κανονικά

Πηγή: queen.gr