Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Πως να αυξήσετε το σεξ-απίλ σας;

Πως να αυξήσετε το σεξ-απίλ σας;

Η ανακήρυξη του Chris Hemsworth ως του ωραιότερου άνδρα στον πλανήτη σίγουρα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αναντίρρητα η φυσική ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση γενικότερα παίζουν ρόλο στην πρώτη εντύπωση, όμως δεν είναι τα μόνα στοιχεία, που κάνουν άνδρες και γυναίκες απλά ακαταμάχητους.

Δείτε ποια είναι τα  στοιχεία δια χειρός επιστημόνων που συνθέτουν τα συστατικά της ακαταμάχητης γοητείας
Χαμογελάστε αληθινά
  
Βρετανική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Plos One απέδειξε ότι ένα λευκό και όμορφο χαμόγελο ασκεί τεράστια γοητεία τόσο στους άνδρες όσο και τις γυναίκες.
Ντυθείτε στο κόκκινο χρώμα
Καθόλου τυχαίο ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους . Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ υποστηρίζουν ότι οι άνδρες ελκύονται ερωτικά από το κόκκινο χρώμα στα γυναικεία χείλη, καθώς το θεωρούν τρομερά σέξι. Εξάλλου Καναδοί ερευνητές διαπίστωσαν  πως μια γυναίκα που επιλέγει να ντυθεί στα κόκκινα έχει… πονηρούς σκοπούς.
Ο τόνος της φωνής
Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση PLOS One κατέδειξε ότι η αισθησιακή φωνή στη γυναίκα, όπως αυτή της Μέριλιν Μονρόε, θεωρείται πιο ελκυστική επειδή είναι συνυφασμένη με τη νεότητα και την καλή υγεία. Για τους άνδρες, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της γοητείας είναι η βαθιά φωνή.
Η μυρωδιά του σώματος
Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Behavioral Ecology απέδειξε ότι η φυσική μυρωδιά του σώματος φανερώνει για το αντίθετο φύλο τη γονιδιακή συμβατότητα. Έτσι, το βιολογικό μας ένστικτο μας καθοδηγεί προς τον ιδανικό σύντροφο.
Πηγή: iatropedia.gr