Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Πώς να διώξετε τις κόκκινες κηλίδες από το δέρμα

Πώς να διώξετε τις κόκκινες κηλίδες από το δέρμα

Χρησιμοποιήστε εκχύλισμα τριαντάφυλλου ή πάγο

Οι κηλίδες του δέρματος μπορεί να προκληθούν από τόσους πολλούς παράγοντες (απορρυπαντικά, μακιγιάζ), που μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε πως τις αποκτήσατε. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε άμεσα να καταλάβετε την αιτία του προβλήματός σας, μπορείτε να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματος σας αμέσως.

Τρόποι για να διώξετε τις κόκκινες κηλίδες από το δέρμα

Γερμανικό αιθέριο έλαιο χαμομηλιού

Είναι μια φυσική θεραπεία για τον καθαρισμό των κηλίδων του δέρματος. Το γερμανικό χαμομήλι έχει μια κατευναστική επίδραση όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, και συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία συνήθως ξηρώ, και ευαίσθητων δερμάτων. Αναμείξτε 1 μέρος γερμανικό χαμομήλι αιθέριο έλαιο με 10 μέρη λάδι jojoba σε ένα μικρό δοχείο και ανακινήστε το μέχρι να ενωθούν τα συστατικά.Απλώστε το μείγμα σε καθαρό δέρμα πριν από τον ύπνο.

Εκχύλισμα τριαντάφυλλου

Το απεσταγμένο εκχύλισμα τριαντάφυλλου έχει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που λειτουργούν για να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και ηρεμούν την ερυθρότητα. Σε ένα μικρό βάζο, αναμείξτε 1 μέρος εκχύλισμα τριαντάφυλλου με 5 μέρη λάδι jojoba. Αν έχετε πολύ ξηρό δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι αβοκάντο αντ ‘αυτού.

Πάγος

Φαίνεται πάρα πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αν έχετε προσωρινή ερυθρότητα, λόγω της αντίδρασης σε καλλυντικά, απορρυπαντικά ή οποιοδήποτε ερεθισμό, βάλτε λίγο πάγο θα βοηθήσει να μειώσει την ερυθρότητα. τυλίξτε μια χούφτα παγάκια σε ένα λεπτό ύφασμα. Βάλτε τον πάγο στο πρόσωπό σας για 10 έως 15 λεπτά.

Πηγή: neadiatrofis.gr