Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

PRIX DE ΒEAUTÉ 2017: Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς από το περιοδικό ΒEAUTÉ

Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο HILTON ATHENS η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, που είναι υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα  PRIX DE BEAUTÉ, τα οποία τα διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ, πραγματοποιήθηκαν φέτος για 17η συνεχή χρονιά και έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς, με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Την εκδήλωση προλόγισαν η Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η Διευθύντρια των PRIX DE BEAUTE Έφη Μπελέ,  ενώ τα βραβεία απένειμαν  ο Make up Artist καθηγητής σχολής Μακιγιάζ Φρέντυ Καλομπράτσος, η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη, η δερματολόγος Βάλια Μουσάτου και η διευθύντρια της ιστοσελίδας QUEEN.GR Δέσποινα Καμπούρη.

Χορηγοί της εκδήλωσης PRIX DE BEAUTÉ 2017 είναι η κάρτα AFFINITY WORLD MASTERCARD® της ALPHA BANK, το γαλλικό λικέρ STGERMAIN, τα πολυκαταστήματα HONDOS CENTER και το κοσμηματοπωλείο ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ & ΠΑΤΕΡΑΣ το οποίο φιλοτέχνησε τα βραβεία. Ενώ χορηγοί επικοινωνίας της ενέργειας είναι η εφημερίδα REALNEWS, οι ιστοσελίδες BEAUTEMAGAZINE.GR, REAL.GR, QUEEN.GR και ATHENSVOICE.GR.

Τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς είναι:

 LINE INTERCEPTION POWER DUO,  LA PRAIRIE

VISIONNAIRE CRESCENDOTM  PROGRESSIVE NIGHT PEEL, LANCÔME

MASCARA THE SHOCK, YSL BEAUTÉ

ΣΕΙΡΑ AURA BOTANICA, KÉRASTASE

MON PARIS, YVES SAINT LAURENT

L’HOMME, PRADA

EFfACLAR DUO(+) UNIFIANT, LA ROCHE POSAY     

SEROZINC, LA ROCHE POSAY

ΣΕΙΡΑ BODY HYDRA+, LIERAC

SLIM DESIGNtm NIGHT, ELANCYL

ΣΕΙΡΑ HAIR CARE, APIVITA

ANTHELIOS MIST SPF 50, LA ROCHE POSAY  

PURE CLAY MASKS, L’ORÉAL PARIS 

σειρα ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ DOVE NOURISHING SECRETS, DOVE  

ΣΕΙΡΑ DETOX ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ, LE PETIT MARSEILLAIS

ΣΕΙΡΑ PROTECT & MOISTURE, NIVEA SUN


Πηγή