Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Pro’s Choice: 5 celebrity makeup artists αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους κονσίλερ

Χθες μιλήσαμε για το αγαπημένο κονσίλερ μεγάλων σταρ και αυτή η κουβέντα με έβαλε σε σκέψεις. Σκέφτηκα τα κονσίλερ που έχω αγαπήσει εγώ και ποιος μου τα έχει προτείνει. Ναι, ασφαλώς η επιλογή των προϊόντων είναι θέμα δοκιμής όμως, οι makeup artists παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό, για εμένα τουλάχιστον. Στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, είχα την τύχη να συνεργαστώ με τους κορυφαίους makeup artists. Στις συνεργασίες αυτές, στις συνεντεύξεις, τις φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα, όλοι μου έχουν μιλήσει για τα αγαπημένα τους προϊόντα και μου έχουν αποκαλύψει tips.

Συνειδητοποίησα λοιπόν πως, σχεδόν όλα τα προϊόντα που έχουν μόνιμη θέση στο νεσεσέρ μου ήταν προτάσεις δικές τους! Ναι, βέβαια έρχονται και φεύγουν πολλά προϊόντα αλλά, τα σταθερά για εμένα είναι όλα μία πρόταση της Γωγώς, του Γιάννη, του άλλου Γιάννη, του Μάνου, της Βάσως και πολλών ακόμη. Αποφάσισα λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα στους πέντε παραπάνω για να μου προτείνουν εκ νέου κονσίλερ για να ανανεώσω το νεσεσέρ μου και να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Ακόμα και αν δεν φοράς κονσίλερ, οι προτάσεις τους θα σου φανούν χρήσιμες τώρα που θα φοράς συνεχώς μάσκα και ουσιαστικά μόνο κονσίλερ και αντηλιακό είναι σωστό να φοράς από κάτω. Κάνε λοιπόν ένα scroll στην παρακάτω gallery για να ανακαλύψεις ποια είναι τα αγαπημένα κονσίλερ του Γιάννη Σίσκου, του Γιάννη Μαρκετάκη, της Γωγώς Νικηφοράκη, του Μάνου Βυνιχάκη και της Βάσως Νακοπούλου και να τα αποκτήσεις γιατί πραγματικά, είναι τα καλύτερα!

Διάβασε ακόμα: 10 eyeliner hacks για τέλεια γραμμή κάθε φορά! (video)


Πηγή