Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Queen or Quit: Ξέρουμε πώς θα κερδίσεις το επαγγελματικό beauty case που ονειρεύεσαι!

Η δυνατότητα που μου παρέχουν τα social media και απολαμβάνω όσο καμία, είναι πως μέσα από αυτή την ασταμάτητη «παρέλαση» διαφορετικών μεταξύ τους εικόνων, αντλώ έμπνευση για γευστικές συνταγές που θα ήθελα να δοκιμάσω στο μέλλον, για τον τρόπο που μπορώ να σετάρω με πρωτοτυπία τα ρούχα μου και το βασικότερο, για το πώς μπορώ να μακιγιάρω το πρόσωπό μου δημιουργώντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η άνιση «μάχη» με το μακιγιάζ

Ομολογώ ότι όσον αφορά στο τελευταίο σκέλος, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι πολύ περισσότερες από τα προηγούμενα δύο. Όσες ώρες κι αν περνάω μπροστά από τον καθρέφτη, όσο προσεκτικά, βήμα-βήμα, κι αν ακολουθώ τις κατευθύνσεις των tutorial της εκάστοτε beauty influencer, κάπου το χάνω και καταλήγω δυσαρεστημένη κοιτώντας ένα επιτηδευμένο ή κάπως υπερβολικό πρόσωπο στην αντανάκλαση. Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ, λοιπόν, ποιο είναι το επτασφράγιστο μυστικό που μοιράζονται τα κορίτσια των SoMe και ακτινοβολούν λάμψη και φυσικότητα, ενώ την ίδια στιγμή είναι βέβαιο πως έχουν χρησιμοποιήσει τουλάχιστον πέντε (ίσως να λέω και λίγα) προϊόντα μακιγιάζ; Τι κάνω λάθος; Δεν άργησα να καταλήξω στο συμπέρασμα, πως ένα τόσο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσε παρά να οφείλεται στο έμπειρο χέρι κάποιου επαγγελματία make up artist ή σε κάποια τόσο καλά προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία είναι ικανά να φέρουν στην επιφάνεια τον make up artist που «κρύβει» η κάθε μία μέσα της. Το πρόβλημα βέβαια είναι, πως οι περισσότερες από εμάς, δεν διαθέτουν κανένα από τα δύο, ούτε artist, ούτε πραγματικά καλά προϊόντα.

Αγοράζεις και κερδίζεις στη στιγμή!

Αυτός όμως δεν είναι λόγος να παρατήσουμε τόσο γρήγορα την προσπάθεια! Γιατί τώρα, με αφορμή τη νέα μεγάλη κλήρωση των αγαπημένων μας καταστημάτων DUST+CREAM, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επιτέλους το όνειρο για ένα σούπερ φυσικό μακιγιάζ πραγματικότητα! Για να σε προλάβω, δεν θα χρειαστεί να προσλάβεις κάποιον προσωπικό make up artist, ούτε να βάλεις βαθιά το χέρι στο… πορτοφόλι σου, για να δείχνεις ακόμη πιο λαμπερή. Πραγματοποιώντας αγορές που συμπληρώνουν το ποσό των 25 ευρώ, η DUST+CREAM σου χαρίζει ένα επιπλέον κραγιόν, ενώ στα 30 ευρώ, ένα κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών σε φυσικό μέγεθος. Το καλύτερο βέβαια, δεν στο έχω αποκαλύψει ακόμη! Και στις δύο περιπτώσεις, θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα μοναδικό beauty case πλήρες εξοπλισμένο σετ προϊόντων μακιγιάζ  DUST+CREAM, του οποίου η αξία ξεπερνάει τα 500 ευρώ!

To απόλυτο beauty «οπλοστάσιο»

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου από τη φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω, είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου! Εκτός από μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων μακιγιάζ, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν κάθε ανάγκη, το σετ διαθέτει μία εξαιρετικά «πλούσια» παλέτα αποχρώσεων, που θα σε παρακινήσει να πειραματιστείς ακόμη περισσότερο με το μακιγιάζ σου. 

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Αν κάποιο από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα βρίσκεται στα πρόθυρα να τελειώσει ή υπάρχει κάποιο beauty item που λείπει καιρό από το νεσεσέρ σου, επισκέψου μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου κάποιο από τα φυσικά καταστήματα DUST+CREAM και τις αγορές σου, ίσως να είσαι εσύ η υπερτυχερή που θα αποκτήσει το υπέροχο αυτό δώρο ομορφιάς! Να είσαι σίγουρη πως αυτό το πλούσιο και χρωματιστό «οπλοστάσιο» προϊόντων, θα σταθεί η ιδανική αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η πιο λαμπερή και συνάμα φυσική σου πλευρά.

Και μην ξεχνάς! Ακολούθησε την DUST+CREAM σε Facebook & Instagram και εγγράψου στο newsletter μέσω του www.dustandcream.gr, για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προσφορές!

*Η ενέργεια ισχύει για αγορές από όλα τα καταστήματα DUST+CREAM έως 31/10/2019 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!




Πηγή