Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Queen x L’ Oréal Paris: Μιλήσαμε με την Μάνια Μπούσμπουρα για την ολοκληρωμένη περιποίηση

Σήμερα η ζωή μας κάπως έκανε ένα restart και αργά αλλά σταθερά, προχωράμε σε μια λίγο πιο κανονική καθημερινότητα. Ωστόσο δεν ξεχνάμε όσα μας έμαθαν οι μέρες του εγκλεισμού. Να κάνουμε υπομονή και να είμαστε επιμελείς κυρίως με τη φροντίδα του εαυτού μας. Αυτό ήταν και το θέμα συζήτησης που είχαμε στο live μας με τη beauty editor και skin expert της L’ Oréal Paris, Μάνια Μπούσμπουρα!

Μιλήσαμε για το πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο χρόνος για τον εαυτό μας, πόσα μας έμαθε και πόσα θα κάνουμε στο εξής. Βλέπεις, οι περιορισμοί μπορεί να μειώθηκαν αλλά δεν τελείωσαν όλα ακόμη. Θα εξακολουθήσουμε να μένουμε σπίτι και πρέπει αυτό το χρόνο να τον εκμεταλλευόμαστε σωστά. Η κάθε μία μας οφείλει να δημιουργήσει τη δική της ρουτίνα ομορφιάς που θα της χαρίσει επιδερμίδα πιο όμορφη από ποτέ γιατί… Είναι το μόνο εύκολο!

Η L’ Oréal Paris έχει τόσο μεγάλη και πλήρη γκάμα προϊόντων που η κάθε επιδερμίδα μπορεί να βρει το δικό της «μαγικό κοκτέιλ» περιποίησης. Τι πρέπει να περιλαμβάνει λοιπόν μία ολοκληρωμένη ρουτίνα; Εκτός από τον καθαρισμό που είναι το πρώτο και βασικό βήμα για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, θα πρέπει να περιλαμβάνει και μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης. Δες όμως ξανά το video του live και τα λέμε αναλυτικά παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

H @christinet0 και η @maniabousboura Beauty Expert Skincare L’Oréal Paris, μίλησαν για την ολοκληρωμένη περιποίηση της επιδερμίδας σε κάθε ηλικία και έδωσαν συμβουλές για να μας βρει το τέλος της καραντίνας με επιδερμίδα στα καλύτερά της! . . . . . . #lorealparisgr #expertinthehouse

A post shared by Queen.gr (@queengr) on

Για τη Μάνια η περιποίηση δεν έχει ηλικία αλλά… ανάγκες. Για να διαλέξεις λοιπόν τα προϊόντα σου θα κοιτάξεις πρώτα τις ανάγκες σου. Ένας ορός, μία κρέμα ημέρας, μία κρέμα ματιών και μία κρέμα νύχτας που ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες λοιπόν είναι η ιδανική ρουτίνα για κάθε μέρα. Μία φορά την εβδομάδα ωστόσο πρέπει να… κάνεις το κάτι παραπάνω!

Ένα scrub και μία μάσκα λοιπόν πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου σαν μέρος της εβδομαδιαίας περιποίησής σου. Και πάλι, οι ανάγκες σου θα ορίζουν ποια προϊόντα θα επιλέξεις και η L’ Oréal Paris έχει πραγματικά τα πάντα! Με μία ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης δεν αποκτάς όμως μόνο μία όμορφη επιδερμίδα. Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, χρόνο που χρειάζεσαι και του οφείλεις.

Ποια είναι όμως εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν σε όλες; Η Μάνια έκανε highlight τα δικά της αγαπημένα που προτείνει ανεπιφύλακτα και θα μάθεις τα πάντα για αυτά παρακάτω ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!




Πηγή