Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

#QueenGRTakesFW: Με το tip της Hiromi Ueda θα μετατρέψεις τη σκιά σου σε ρουζ!

Χάρη στην αγαπημένη μας MAC, φέτος είχαμε την τιμή να βρεθούμε front row αλλά και στα παρασκήνια μερικών από τα μεγαλύτερα fashion shows στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι. Η «αναμετάδοση» των περιπετειών μας στις μητροπόλεις της μόδας και στον μαγικό κόσμο των παρασκηνίων ήταν live κάθε ημέρα και τώρα, με αυτή τη γιορτή να έχει φτάσει στο τέλος της και με εμάς ξανά στο γραφείο, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά που έμαθα σε αυτό το ταξίδι. Δεν έχουν περάσει μέρες από τότε που σου αποκάλυψα το φανταστικό tip για το κονσίλερ που μου μου έμαθε η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου και τώρα με χαρά θα σου αποκαλύψω ένα ακόμα μυστικό που έμαθα από την key makeup artist Hiromi Ueda. Κωδικός: ρουζ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#Porcelain #flawlessskin and Rosie cheeks like women in a #Rennaossance #painting “ #Designer @sebastien__meunier #stylist @robbiespencer #hair @anthonyturnerhair #castibg @svea_g #makeupbyme @artandcommerce #hiromi_ueda Thank you so much for sponsoring the show ??? @maccosmetics @macpro @maccosmeticsuk @maccosmeticsfrance Amazing Mac team and my team @manny_nobu @mikimatsunamakeup @akari_sugino ??? Key products #timechecklotion #poderkiss eyeshadow ‘what clout’ for eyes and ‘Devotel to Chilli’ for lower cheeks

A post shared by Hiromi Ueda (@hiromi_ueda) on

Το ρουζ για το look που είδαμε στην πασαρέλα της Ann Demeulemeester δεν ήταν αναμενόμενο. Δεν ήταν καν ρουζ! Ήταν μία σκιά που είχε φορεθεί πολύ χαμηλά στα μάγουλα και μάλιστα χωρίς πινέλο. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα fresh και… Αναγεννησιακό, αυτό ακριβώς δηλαδή που ήθελε να πετύχει η Hiromi Ueda. Έμπνευσή της άλλωστε, ήταν η αψεγάδιαστη επιδερμίδα που παρατηρεί κανείς στους Αναγεννησιακούς πίνακες και ταίριαζε με την Mary Queen of Scots συλλογή της σχεδιάστριας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

«What Mary Said She Said», 2019 #BobWilson #IsabelleHuppert #TheUnicorn #AnnDemeulemeester #FW20

A post shared by Sébastien Meunier (@sebastien__meunier) on

Η σκιά που χρησιμοποίησε δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Είναι από τη νέα συλλογή Powder Kiss. Πρόκειται για σκιές απόλυτα ματ και λαχταριστές με έντονο χρώμα που δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα πέρασμα. Η απόχρωση που επέλεξε για τα μάγουλα ήταν η Devoted to Chill. Ένα χρώμα που ακροβατεί ανάμεσα στο πορτοκαλί και το κόκκινο και δεν θα φανταζόταν κανείς πως μπορεί να φορεθεί στα μάγουλα δείχνοντας φυσικό. Η Hiromi ωστόσο το κατάφερε και θα σου πω αμέσως πως!

Έβαλε λίγη από την Mineralize Timecheck Lotion στο χέρι της, πήρε σκιά με τα δάχτυλά της και δημιούργησε ένα κρεμώδες ρουζ. Ματ αλλά λαμπερό και απόλυτα φυσικό. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα, μπορείς και εσύ να μετατρέψεις όποιο χρώμα θέλεις σε creamy ρουζ ή σε κρεμώδη σκιά!

IMB OCsCtM

Ενδιαφέρον επίσης, είχε και ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούσε το προϊόν χαμηλά στα μάγουλα. Έκανε ταμποναριστές κινήσεις και έπειτα ΠΟΛΥ απαλά τσιμπήματα έτσι ώστε να πάρουν και φυσικό χρώμα τα μάγουλα και να δημιουργηθεί αυτό το «windswept» αποτέλεσμα που ήθελε.

IMB sTJO51

Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η Mineralize Timecheck Lotion στο μακιγιάζ γενικότερα. Η Hiromi βλέπεις, τη χρησιμοποίησε σε όλο το πρόσωπο πριν από το μακιγιάζ για να δώσει μια πιο αιθέρια, υγιή όψη στα μοντέλα. Βρίσκω λοιπόν το tip της ένα από τα πιο πολύτιμα που έμαθα backstage (τόσο την μείξη όσο και τα τσιμπήματα) και είναι κάτι που θα κάνω στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Εσύ;

Διάβασε ακόμα: #PFW: Το μακιγιάζ στο show της Ann Demeulemeester θύμιζε αναγεννησιακούς πίνακες

 




Πηγή