Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Red alert! 5 κοκκινομάλλες celebrities και 5 tips για να φροντίσεις τα κόκκινα μαλλιά σου

Ναι! Μπορεί τα κομμωτήρια να είναι κλειστά και να μην έχουμε ιδέα πότε ακριβώς θα ανοίξουν και πάλι, όμως αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να οραματιζόμαστε μια αλλαγή και μια ανανέωση στα μαλλιά μας. Και τι πιο εντυπωσιακό από το να βάψεις τα μαλλιά σου… κόκκινα! Αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Το κόκκινο και οι πολλές αποχρώσεις του- πυρόξανθο, ginger, σκούρο κόκκινο, χάλκινο, καστανοκόκκινο- μάς έχουν απασχολήσει έντονα τα τελευταία χρόνια μιας και είναι ανάμεσα στα top hair color trends. Δεν είναι παράλογο αυτό, βέβαια… Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα, που σίγουρα τραβά αμέσως τα βλέμματα. Προσδίδει μια δυναμική και ένα sexiness στην κάθε προσωπικότητα, που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο χρώμα.

Είναι, όμως, και απαιτητικό μιας και θέλει εντατική περιποίηση. Δεν είναι τόσο απλό όσο το καστανό ή το ξανθό. Ξεθωριάζει εύκολα, ταλαιπωρεί λίγο περισσότερο την τρίχα, αλλά… αξίζει. Και οι κοκκινομάλλες celebrities που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις αν βάψεις κόκκινα τα μαλλιά σου.

Οι Ελληνίδες και ξένες κυρίες, που έχουμε βρει, έχουν τιμήσει δεόντως το κόκκινο χρώμα μιας και το έχουν κάνει signature στοιχείο της εμφάνισής τους. Και, αν θες τη γνώμη μας, δικαίως το έχουν επιλέξει. Δεν σε αφήνουμε έτσι, όμως…

Μαζί με τις celebrities που μπορεί να σε εμπνεύσουν για να γίνεις κι εσύ κοκκινομάλλα, έχουμε προσθέσει και πέντε σωτήρια tips περιποίησης των κόκκινων μαλλιών. Ανακάλυψέ τα και μη διστάσεις να κάνεις αυτήν την αλλαγή! Μαζί με την άνοιξη που είναι προ των πυλών φέρε κι εσύ την ανανέωση στην εικόνα σου!

Διάβασε ακόμα: Root melt: Η τεχνική βαφής μαλλιών που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το 2021


Πηγή