Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Red hot! Το κόκκινο μανικιούρ, εκτός από κλασικό, είναι ασορτί και με τον καιρό

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι το πιο κλασικό. Μπορείς να το φορέσεις κάθε εποχή, με κάθε σύνολο, σε κάθε περίσταση. Είναι όμως και καυτό!

Είναι ένα sexy χρώμα που ανεβάζει τη θερμοκρασία (είτε το φοράς στα νύχια, είτε αλλού) και σήμερα είναι ασορτί με τον καιρό!

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα πιάσει κόκκινο σήμερα αλλά και για αρκετές ακόμα μέρες και το κόκκινο μανικιούρ επιβάλλεται.

Όσο λοιπόν θα κάθεσαι σπίτι, κάτω από το κλιματιστικό ή τον ανεμιστήρα σου, θα θέλαμε να ασχοληθείς λίγο με το μανικιούρ σου.

via GIPHY

Εδώ θα δεις πώς να ζωγραφίσεις μαργαρίτες στα νύχια σου

Είναι μία ασχολία που δεν θα σε ζεστάνει, θα κάνει τον χρόνο να περάσει ευχάριστα και στο τέλος, θα έχεις πανέμορφα νύχια.

Σίγουρα θα βρεις ένα κόκκινο βερνίκι σε κάποιο νεσεσέρ σου και αν σου λείπει η έμπνευση, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 10 όμορφα κόκκινα μανικιούρ, που μπορείς να κάνεις και μόνη σου, αν αφιερώσεις λίγο χρόνο.

Κάθισε λοιπόν λίγο πιο αναπαυτικά, βάλε κάτι δροσερό να πιείς και κάθισε αναπαυτικά. Μόλις βρήκες μία καυτή ασχολία για αυτό το ζεστό, καλοκαιρινό απόγευμα!

Εδώ θα βρεις τέλεια καλοκαιρινά μανικιούρ


Πηγή