Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Rihanna: Το νέο επαγγελματικό της βήμα στον χώρο της ομορφιάς θα σε ενθουσιάσει

Το ότι η Rihanna είναι ένα ανήσυχο πνεύμα το έχουμε κατανοήσει πλήρως όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε. Μας συστήθηκε ως μία πολύ ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, όμως δεν έκατσε σε ησυχία. Θέλησε να πειραματιστεί και ως επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Έτσι, κατάφερε να «χτίσει» την αυτοκρατορία που ακούει στο όνομα Fenty. Λάνσαρε το brand μόδας, Fenty, την επιτυχημένη σειρά εσωρούχων της, Savage X Fenty, κυκλοφόρησε τη Fenty Beauty με υπέροχα καλλυντικά, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μπήκε δυναμικά στον χώρο του skincare με τη Fenty Skin.

Τώρα, λοιπόν, η Rihanna είναι έτοιμη να ασχοληθεί και με τα… μαλλιά. Ναι! Τα Fenty Hair είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια-επιχειρηματίας κατέθεσε τα χαρτιά της στις 3 Μαρτίου για το νέο της hair brand, το οποίο θα περιέχει τα πάντα. Από σαμπουάν, προϊόντα styling, βαφές μαλλιών, μέχρι και glitter για τα μαλλιά.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Sephora το νέο εμπορικό σήμα της Rihanna μιας και ακόμη βρίσκεται στα σπάργανα. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τους fans της Fenty να δείξουν τον ενθουσιασμό τους στο Twitter.

«Ανυπομονώ να είμαι στο σπίτι μου και να περιβάλλομαι από Fenty έπιπλα, να φοράω προϊόντα Fenty στο πρόσωπό μου, ενώ φοράω τα Savage X Fenty εσώρουχά μου, να κάνω τα μαλλιά με Fenty Hair, να φορώ τις Fenty X Puma φόρμες μου, ενώ ακούω το απόλυτο τίποτα!», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Τα νέα για το Fenty Hair έρχονται μερικές μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας πως η σειρά ρούχων της Rihanna, δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά της, θα πατήσει ένα pause. «Η Rihanna και η LVMH έχουν πάρει την απόφαση να σταματήσουν τη ready to wear δραστηριότητα, που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη, εν αναμονή καλύτερων συνθηκών», έλεγε η δήλωση που δημοσιεύθηκε στο WWD. Πάντως, με τη σειρά ομορφιάς, εσωρούχων και -συντόμως- μαλλιών, η Rihanna δείχνει πως όλα είναι πιθανά για εκείνη και πως ποτέ δεν λέει «όχι» σε ένα ακόμη brand και σε ένα ακόμη εγχείρημα.

Διάβασε ακόμα: Η Katie Holmes έκανε μια απρόσμενη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της




Πηγή