Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Rose quartz facial roller: Ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο πρόσωπό μου εδώ και καιρό

Τα face rollers δεν είναι κάτι καινούργιο στον κόσμο της ομορφιάς. Οι ειδικοί τα χρησιμοποιούν καιρό για να συμπληρώνουν τις θεραπείες προσώπου και ήταν πάντοτε διαθέσιμα για αγορά από εμάς. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο έχουν γίνει τάση, και αν με ρωτάς, είναι μία από τις καλύτερες τάσεις ever.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τα face rollers είναι μία από τις εμμονές μου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Έχω επενδύσει σε πολλά και έχω λάβει πολλά σαν δώρο. Είχα 2 στο μπάνιο (για να κάνω και με τα δύο χέρια και να κερδίζω χρόνο, seriously), ένα στο σαλόνι και ένα στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι μου, αλλά πλέον έχω ένα μόνο και το περιφέρω σε όλο το σπίτι: Το Rose quartz facial roller από την εταιρία Hey Beauty! της αγαπημένης μου Σουζάνας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Όχι, δεν εκτόπισε όλα τα άλλα επειδή το έφτιαξε η φίλη μου, εκτόπισε όλα τα άλλα γιατί τα αποτελέσματά του στο πρόσωπό του οριακά με σόκαραν! Αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω ένα πρωί που ήθελα κάτι δροσερό αλλά δεν είχα καμία όρεξη για τα παγωμένα globes που είχα στο ψυγείο. Ο ροζ χαλαζίας (σε περίπτωση που δεν το ήξερες) είναι πάντοτε δροσερός και αυτή η δροσιά, είναι ένας τρόπος για να καταλάβεις αν το roller σου είναι όντως από ροζ χαλαζία. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Κολλαγόνο: Συμπληρώματα VS Κρέμες- Ποιο λειτουργεί καλύτερα και πώς θα επιλέξεις σωστά

Με πρόσωπο πρησμένο από τον ύπνο και μία κούπα καφέ στο χέρι, έβαλα μία αμπούλα υαλουρονικού στο μισό πρόσωπο και άρχισα το rolling. Όταν απορροφήθηκε σηκώθηκα για να πάρω μία ακόμα αμπούλα και είδα το πρόσωπό μου στον καθρέφτη… Σοκ! Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη, ήταν τεράστια. Το μισό μου πρόσωπο είχε ξεπρηστεί, τα ζυγωματικά μου σα να είχαν ανορθωθεί, το δέρμα μου έλαμπε…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Έκανα και το άλλο μισό πρόσωπο και έδωσα προσοχή στα μάτια. Στο γραφείο με ρωτούσαν τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου και όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν έχω αφήσει αυτό το roller από τα χέρια μου έκτοτε. Η Σουζάνα, αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο και έκανε άπειρες δοκιμές μέχρι να καταλήξει τόσο στο design όσο και στο υλικό και το Rose Quartz Facial Roller είναι ουσιαστικά το «παιδί» της για το οποίο θα πρέπει να είναι (και είναι) πολύ περήφανη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Καταπολεμά σακούλες και μαύρους κύκλους, τονώνει, ανορθώνει, συσφίγγει και συμπληρώνει τέλεια κάθε μάσκα προσώπου που μπορεί να κάνεις. Αν με ρωτάς, εγώ το χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια (όσο βλέπω τηλεόραση, πριν κοιμηθώ, με όλα τα σέρουμ και όλες τις μάσκες) και φυσικά δεν παραλείπω τον λαιμό και το ντεκολτέ μου, μετά από παρακίνηση της ίδιας της Σουζάνας.

Αν θέλεις να το αποκτήσεις, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα κλικ εδώ και ρίξε μία ματιά στα φανταστικά κοκαλάκια, κλιπ και κλάμερ Hey Beauty!, με τα οποία έχω επίσης εμμονή και τα οποία έχουν γίνει viral.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ!! Υπάρχουν απομιμήσεις στι εμπόριο αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Το clean girl make up έχει γίνει viral στο TikTok – 5 βήματα για να το δοκιμάσεις κι εσύ




Πηγή